07:11 25 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.49
  • USD17.99
  • RUB0.25
  • RON4.36
  • UAH0.65
Rusia
Sa primesc un link scurt
108 0 0

În regatul Iordaniei a fost lansată campania de vaccinare în masă cu preparatul rusesc Sputnik V. Accesul la vaccin va fi asigura pentru toți cetățenii cu vârsta de peste 45 de ani.

BUCUREȘTI, 4 apr – Sputnik. Ministerul Sănătății din Iordania a anunța duminica despre lansarea campaniei de vaccinare cu preparatul rusesc Sputnik V.

“Ministerul a demarat distribuirea vaccinului rusesc Sputnik V cetățenilor care s-au înregistrat prin intermediul portalului specializat”, a declarat la postul de radio Hala directorului programului pentru vaccinare național a Ministerului Sănătății din Iordania, Kamel Abu Sil.

Potrivit lui, vaccinul vor putea primi toți cetățenii cu vârsta de peste 45 de ani.

Duminică urmează să sosească noi loturi ale vaccinului Pfizer, iar luni – ale vaccinului chinez, a anunțat demnitarul.

De la începutul pandemiei, în Iordania au fost înregistrate peste 626 mii de cazuri de COVID-19, iar peste 7100 de pacienți au decedat.

Campania de imunizare în masă a fost lansată în regat pe 13 ianuarie. Au fost autorizate pentru utilizare vaccinul companiei chineze Sinopharm și Pfizer/BioNTech. În martie 2021 autoritățile de reglementare din Iordania au autorizat utilizarea preparatului rusesc Sputnik V.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
vaccinare, Vaccinul Sputnik V, VACCIN, Iordania

Știrile Zilei