05:13 23 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.37
  • USD17.97
  • RUB0.25
  • RON4.34
  • UAH0.66
Rusia
Sa primesc un link scurt
142 0 0

Guvernul rus a schimbat regulile de intrare a străinilor pe teritoriul Federației Ruse. Astfel, au fost introduse mai multe facilități.

CHIȘINĂU, 20 mai – Sputnik. Potrivit noilor decizii aprobate de autoritățile Federației Ruse, a fost extinsă lista persoanelor care pot intra în Rusia.

Este vorba despre categoria rudelor apropiate ale cetățenilor străini, cum ar fi soți, părinți, copii, frați, bunici, nepoți, părinți adoptivi și copii adoptați.

La fel, studenții din rândul cetățenilor străini, pot ajunge în Federația Rusă pentru a studia în instituțiile de învățământ de învățământ superior și profesional, dacă organizația educațională a obținut permisiunea prin Serviciile Publice.

Cei care fac parte din aceste categorii de persoane, trebuie neapărat să prezinte și actele confirmative în acest sens, atunci când trec frontiera. Despre aceste informații a anunțat deputatul PSRM Nichita Țurcan, pe pagina sa de Facebook.

Totodată, recent, autoritățile Federației Ruse au aprobat o lege care permite eliberarea vizelor turistice pentru șase luni cetățenilor din toate țările, indiferent de politica de vize a acestor state în raport cu rușii.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Rusia a preluat președinția Consiliului Arctic
Rusia: Nouă răniți ale atacului școlii din Kazan au fost transportați la Moscova
Tagurile:
intrare în țară, țară, Rusia

Știrile Zilei