19:45 21 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.33
  • USD17.90
  • RUB0.25
  • RON4.33
  • UAH0.66
Rusia
Sa primesc un link scurt
85 0 0

Președintele rus Vladimir Putin a declarat că susofobii și politicienii fără scrupule încearcă să bată în istorie și să justifice infractorii naziști.

BUCUREȘTI, 21 mai - Sputnik. Rusofobii și politicienii fără scrupule încearcă să bată în istorie, să justifice infractorii naziști și să împingă ideile de revizuire a rezultatelor celui de-Al Doilea Război Mondial, a declarat președintele rus Vladimir Putin.

Șeful statului, în luarea sa de cuvânt la ședința a comitetului organizatoric „Victoria”, desfășurată în regim de videoconferința, a vorbit despre încercările frecvente de calomniere și denaturare a istoriei Marelui Război pentru Apărarea Patriei.

„Și există un singur motiv - izolarea Rusiei. Cu cât devine mai puternică, mai independentă, cu atât își apără în mod constant interesele naționale, cu atât dorința din afară de a o slăbi este mai mare, discreditarea valorile care unesc societatea. Și uneori minciuna distorsionează ceea ce este drag oamenilor, pe care sunt crescute noile generații ale cetățenilor noștri și capătă caracter, puncte de vedere ", a spus Putin.

„De aceea, tot felul de rusofobi și politicieni fără scrupule încearcă să bată în istorie, să împingă ideile de revizuire a rezultatelor celui de-Al Doilea Război Mondial, justificarea criminalilor naziști”, a adăugat președintele rus.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
istorie, naziști, Putin

Știrile Zilei