12:17 24 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.47
  • USD17.98
  • RUB0.25
  • RON4.36
  • UAH0.66
Rusia
Sa primesc un link scurt
42 0 0

Președintele rus Putin va începe de astăzi o serie de conferințe militare la Soci. Astfel de consultări cu conducerea Ministerului Apărării și întreprinderile de conducere ale complexului militar-industrial sunt o practică obișnuită, de regulă, de două ori pe an.

BUCUREȘTI, 25 mai Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, va începe de marți o serie de conferințe militare la Soci, a declarat secretarul de presă al șefului statului, Dmitri Peskov.

"Toată săptămâna o va petrece în sud, la Soci. Marți va începe o altă serie de întâlniri cu conducerea Ministerului Apărării și a complexului militar-industrial cu privire la problemele construcției militare și dezvoltarea forțelor armate și a armamentului”, le-a spus el reporterilor.

Astfel de consultări cu conducerea Ministerului Apărării și întreprinderile de conducere ale complexului militar-industrial sunt o practică obișnuită, de regulă, de două ori pe an, în primăvară și toamnă. Anul trecut au avut loc doar în toamnă - în noiembrie, la Soci.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
Soci, putin

Știrile Zilei