12:17 23 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.37
  • USD17.97
  • RUB0.25
  • RON4.34
  • UAH0.66
Rusia
Sa primesc un link scurt
12110

Familiile cu mulți copii reprezintă temelia viitorului Rusiei, a declarat Vladimir Putin într-o discuție cu părinții distinși cu ordinul Gloria Părintească.

CHIȘINĂU, 1 iun – Sputnik. Familiile cu mulți copii reprezintă temelia viitorului Rusiei, o continuare a istoriei milenare a țării, națiunii și a poporului unit, a declarat președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

“Prin exemplul vostru îi inspirați pe alții. Sunt convins că mulți tineri, privindu-vă, visează ca și în familiile lor să fie mulți copii. Printre prietenii mei apropiați există astfel de familii, e cu adevărat minunat pentru că familia cu mulți copii reprezintă temelia viitorului Rusiei. Este o continuare a istoriei noastre milenare, ca națiune, ca popor unit”, a declarat Putin în timpul unei discuții online cu familiile distinse cu ordinal “Gloriei Părintești”.

Anterior, comisarul pentru drepturile copilului pe lângă președintele Rusiei, Anna Kuznețova, a anunțat în timpul întrevederii cu Putin că numărul familiilor cu mulți copii și numărul copiilor a crescut, “iar acum aproximativ a cincea parte dintre copiii din Rusia cresc în familii numeroase”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Putin a promis că va face totul pentru a păstra și întări Rusia
Tagurile:
viitor, Putin, Rusia, Familii

Știrile Zilei