21:33 24 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.47
  • USD17.98
  • RUB0.25
  • RON4.36
  • UAH0.66
Rusia
Sa primesc un link scurt
64 0 0

Principalul eveniment economic din Rusia de la începutul pandemiei COVID-19 - Forumul Economic Internațional începe astăzi, la Sankt Petersburg și se va desfășura în perioada 2-5 iunie.

Președintele rus Vladimir Putin
© Sputnik / Михаил Климентьев
CHIȘINĂU, 2 iunie - Sputnik. Deja în mod tradițional, evenimentul, care îi reunește pe reprezentații business-ului pentru a discuta probleme economice cheie, se va desfășura la Centrul de Expoziții și Convenții Expoforum, cu respectarea strictă a măsurilor de siguranță epidemiologică pentru a preveni răspândirea coronavirusului, ținând cont de cerințele OMS.

Potrivit RIA Novosti, în cadrul evenimentului, vor avea loc tradiționalele sesiuni ale Clubului Internațional de Discuții Valdai. Anul acesta, una dintre sesiuni va fi dedicată riscurilor pe care le prezintă sancțiunile pentru sistemul financiar global și pentru afaceri. În special, la această discuție va participa ministrul adjunct al Finanțelor Vladimir Kolychev, reprezentantul permanent al Rusiei la UE, Vladimir Chizhov, directorul general al Băncii de Dezvoltare din Qatar, Abdulaziz Nasser al-Khalifa. O altă sesiune „Valdai” va avea loc pe tema „Dreptul la viață privată în lumea Big Data”.

Așa cum a spus guvernatorul Sankt Petersburgului, Alexander Beglov, cu o zi înainte de demararea evenimentului, numărul maximum de participanți la forum în acest an va fi de cinci mii de persoane, ceea ce nu va depăși capacitatea sigură a sălii în care se vor aduna participanții.

Peste o sută de dezbateri sunt planificate în cadrul programului de afaceri, dedicat în mod tradițional problemelor economiilor globale și rusești, agendei sociale și tehnologice.

Evenimentul central al Forumul Economic Internațional este prezența fizică și participarea la sesiunea plenară a președintelui rus Vladimir Putin.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
Sankt Petersburg, Forum Economic, Forum

Știrile Zilei