12:04 20 Martie 2018
Chişinău-7°C
În direct
Lemne de foc repartizate nevoiaşilor de către primăria Orhei

Vezi ce primărie din Moldova le oferă nevoiaşilor lemne gratis

orhei.md
Societate
Sa primesc un link scurt
32031

Fiecare familie va primi din partea Primăriei, drept ajutor social, câte un metru cub de lemne. Acestea sunt distribuite zilnic, la depozitul Î.M. „Servicii comunal-locative” Orhei.

CHIŞINĂU, 26 noiembrie – Sputnik. Primăria Orhei informează că a început distribuirea gratuită a lemnelor pentru  familiile social vulnerabile din oraş. În total vor fi satisfăcute peste 150 de cereri parvenite de la orăşenii nevoiai, a anunţat serviciul de presă al primăriei.

Acest ajutor este binevenit în prag de iarnă, susţin orheienii.

„Fiecare familie va primi din partea Primăriei, drept ajutor social, câte un metru cub de lemne. Acestea sunt distribuite zilnic, la depozitul Î.M. „Servicii comunal-locative” Orhei”, a anunţat sursa, care menţionează că deja mai mult de 70 de familii au primit lemnele solicitate.

Potrivit aceleiaşi surse, până în prezent au fost depuse peste 550 de cereri de solicitare a lemnelor. Acestea sunt examinate de o comisie specială, iar prioritate au cererile parvenite de la familiile cu cele mai mici venituri.

„Este de menţionat că numărul solicitărilor de lemne pentru încălzire, satisfăcute de Primăria Orhei a crescut considerabil. Mai exact, de la 30 în sezonul trecut, la peste 150 în sezonul actual”, a precizat sursa.

Tematic

Primăria Orhei îngrijeşte spaţiile verzi chiar şi în perioada rece a anului
Tagurile:
Ajutor social, Familii nevoiaşe, Gratis, Lemne de foc, Orhei, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei