05:48 13 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.17
  • RUB0.24
  • RON4.01
  • UAH0.64
Societate
Sa primesc un link scurt
193 0 0

Compania Avia Invest, concesionarul Aeroportului Internaţional Chişinău, a reamenajat spaţiul destinat mamelor cu copii.

CHIPŞINĂU, 28 ian – Sputnik. La Aeroportul Internaţional Chişinău a fost renovată camera mamei şi copilului. Compania Avia Invest menţionează că aceasta a fost renovată și modernizată complet.

Într-un comunicat al companiei Avia Invest se precizează că în spațiul destinat părinților cu bebeluși au fost instalate două mese noi pentru înfășat și trei scaune speciale pentru micuți. Mai mult, aici a fost amenajată o toaletă nouă, spațioasă și confortabilă, dotată cu lucruri necesare pentru îngrijirea celor mici. Camera mamei și copilului este situată în sala de plecări, etajul doi și este deschisă 24/24 ore.

Totodată, o cameră similară a fost redeschisă și în zona comună a terminalului. Acolo au fost efectuate lucrări de renovare a interiorului, instalate piese noi de mobilier şi alte accesorii. Pentru facilitarea accesului vizitatorilor cu cărucioare, terminalul este prevăzut cu un ascensor, a mai menţionat serviciul de presă al companiei, subliniind şi faptul că pentru comoditatea pasagerilor cu copii, în sala de plecări este deschis un teren de joc cu tobogan și multe jucării. Ziua, pe teren este prezent un asistent care supraveghează copiii și organizează diferite activități pentru aceştia.

Tematic

Aeroportul Internațional Chișinău își schimbă imaginea
Tagurile:
Comodităţi, Mame, Aeroportul Internațional Chișinău, Copii


Știrile Zilei