10:48 20 Februarie 2020
În direct
  • EUR19.09
  • USD17.69
  • RUB0.28
  • RON3.99
  • UAH0.72
Societate
Sa primesc un link scurt
80 0 0

Pentru că bunica şi-a permis să-l certe, criminalul a lovit-o cu o halteră. În urma loviturii, bătrâna a decedat pe loc.

CHIŞINĂU, 15 iun — Sputnik. O bătrână de 72 de ani din raionul Taraclia a fost omorâtă în bătăi de propriul nepot, comunică Procuratura Generală.

Procurorii au constatat că, în ianuarie curent, aflându-se în ospeţie la bunica sa, inculpatul s-a luat la harţă cu bătrâna, care îl certa pentru că duce un mod amoral de viaţă.

„Agresorul a luat la pumni femeia şi a lovit-o cu o halteră, victima decedând pe loc. În continuare, inculpatul a îngropat corpul neînsufleţit al bunicii într-un troian de zăpadă", notează sursa.

Cadavrul bătrânei a fost depistat de către o rudă, care i-a alertat pe oamenii legii.

Inculpatul, în vârstă de 27 de ani, şi-a recunoscut vinovăţia. Acesta se afla la evidenţa medicului narcolog, iar anterior a mai fost pe banca acuzaţilor.

Pentru comiterea omorului intenţionat, săvârşit cu deosebită cruzime, inculpatul a fost condamnat la 30 ani de detenţie, cu încasarea sumei de 50 mii lei în folosul succesorului părţii vătămate drept prejudiciu moral cauzat prin infracţiune.

Sentinţa este cu drept de atac în modul stabilit de lege.

Tematic

Versiunea procurorilor în cazul omorului fiului deputatului Pleşca
Nivelul de criminalitate a crescut îngrijorător. Guvernul, în şedinţă specială
Tagurile:
bunică, agresor, omor, Taraclia


Știrile Zilei