21:44 19 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.56
  • USD17.16
  • RUB0.26
  • RON4.17
  • UAH0.61
1 septembrie

Instituțiile de învățământ, pregătite pentru noul an școlar

© Sputnik / Vladimir Polușatov
Societate
Sa primesc un link scurt
7720

Reprezentanții Ministerului Educației dau asigurări că în mare parte instituțiile de învățământ sunt pregătite pentru noul an școlar.

CHIȘINĂU, 17 aug – Sputnik. În cadrul unei ședințe de lucru organizată de Ministerul Educației, șefii organelor locale de specialitate au raportat despre stadiul de pregătire a instituțiilor de învățământ către noul an școlar.

Au fost puse în discuție subiecte precum dezvoltarea rețelei instituțiilor de învățământ primar și secundar general, problema optimizării instituțiilor de învățământ și asigurarea transportării elevilor la instituțiile de circumscripție, asigurarea alimentării copiilor în şcoli şi grădiniţe, asigurarea elevilor cu manuale școlare. Totodată au fost discutate problemele ce țin finalizarea lucrărilor de reparație a clădirilor instituţiilor de învăţământ.

Reprezentantul Ministerului Educației, Valentin Crudu, consideră că au fost întreprinse toate măsurile necesare pentru ca noul an de studii să înceapă în cele mai bune condiţii.

”În urma dezbaterilor, constatăm că atât organizarea procesului educațional, cât și lucrările de reparație sunt în mare pare finalizate, deci suntem pregătiți să începem noul an școlar”, a declarat oficialul.

Tematic

Societatea civilă respinge inovaţiile Corinei Fusu la Ministerul Educație
Tagurile:
an şcolar, învăţământ primar, optimizare, Alimentaţie, pregătire, Ministerul Educaţiei, Valentin Crudu
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei