18:39 23 Februarie 2018
Chişinău-1°C
În direct
Dorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin

De ce s-a încheiat subit căsnicia "liniştită" a primarului Chirtoacă

© Sputnik/ Мирослав Ротарь
Societate
Sa primesc un link scurt
421650

Dorin Chirtoacă a anunţat pe pagina sa de Facebook că divorţează de Anişoara Loghin, rugând discreţie în tratarea subiectului.

CHIŞINĂU, 8 oct — Sputnik. La doar câteva luni după ce au jucat nunta, la care au participat oaspeţi aleşi pe sprânceană, primarul capitalei Dorin Chirtoacă a anunţat că divorţează.

„Prin prezenta aducem la cunoştinţă ca subsemnatul şi Anişoara Loghin, din păcate, vom divorţa. Decizia a fost luată împreună. Nici unul, nici altul nu vom răspunde la întrebări cu privire la acest subiect. Rugam, in măsura în care acest lucru este posibil, tratarea cu discreţie a acestei situaţii, şi aşa suficient de neplăcute", a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Acum câteva zile, soţia primarului, jurnalista Anişoara Loghin a povestit la postul de televiziune la care lucrează că mariajul „decurge liniştit" şi dădea de înţeles că ar putea să vină şi un copil atunci când va vrea Domnul.

Potrivit spuselor lui Chirtoacă, Anişoara s-a dovedit extrem de înţelegătoare şi atunci când internetul a fost invadat de imaginile video în care primarul bea votcă şi bere într-un garaj, cântând cât îl ţine gura cântece din repertorul formaţie „Liubă" din Rusia.

De altfel, un cunoscut blogger a scris anterior despre anumite patimi care l-ar măcina pe Chirtoacă şi i-ar pune în pericol căsnicia.

E grav: în „dosarul penal" al „divorţului" lui Chirtoacă au apărut martori>>>

Nunta lui Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin, cununia religioasă
ProTV/PrintScreen
Nunta lui Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin, cununia religioasă

Tematic

Chirtoacă a primit în dar discuri de frână. Reacția Anișoarei Loghin
Un nou filmuleţ cu Dorin Chirtoacă. Ce a mai făcut primarul
Inundații: mașina Anișoarei Loghin, soția primarului de Chișinău, luată de ape
Tagurile:
divorţează, Anişoara Loghin, Dorin Chirtoacă, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei