03:21 23 Septembrie 2017
Chişinău+ 12°C
În direct
Primele vînzări ale modelului iPhone 4

Apple nu va mai deservi modelele iPhone vechi

© Sputnik/ Алексей Куденко
Societate
Sa primesc un link scurt
50 0 0

Până la finele lunii octombrie, corporația Apple va înceta să mai deservească modelele iPhone4 și laptopurile de 13 inch MacBook Air, produse în 2010. Acestea au fost trecute în lista aparatelor „vechi și învechite", notează Slashgear citat de rg.ru.

CHIȘINĂU, 19 oct — Sputnik. Apple ar încerca, potrivit unor analiști, să-i forțeze pe clienți să renunțe la modelele mai vechi iPhone și să cumpere altele noi, urmărind astfel să-și sporească vânzările.

Despre aceste planuri se ştia încă din lina septembrie curent.

Este de menționat faptul că iPhone 4, produs acum 6 ani, continuă să fie utilizat la scară largă, în pofida vechimii sale. Începând cu data de 1 noiembrie, posesorii acestor telefoane nu vor mai putea apela la centrele de servicii Apple pentru reparații sau pentru înlocuirea unor detalii. De asemenea, serviciul clienți va înceta să mai ofere consultații deţinătorilor de aparate vechi.

În lista gadget-urilor ce nu vor mai fi deservite au intrat și AirPort Extreme de generația a treia și Time Capsule de generația a doua.

Tematic

Tot mai mulţi utilizatori dau preferinţă Internetului mobil de mare viteză
Tagurile:
Aparate, Deservire stopată, Time Capsule, AirPort Extreme, iPhone 4, clienți, Vânzări, Decizie, Apple, Europa, Rusia, SUA, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei