03:07 23 Septembrie 2017
Chişinău+ 12°C
În direct
Actorii Gheorghe Grâu și Elena Finogheeva

Actorul Gheorghe Grâu a căzut iarăși în patima beției

© Sputnik/ Галина Кмит
Societate
Sa primesc un link scurt
148430

Mai mulți chișinăuieni au observat că renumitul actor moldovean Gheorghe Grâu, tatăl celebrei actrițe Leanka, a revenit la patima beției.

CHIȘINĂU, 17 dec — Sputnik. Actorul a fost văzut recent de unii locuitori ai capitalei într-un local în care se consumă băuturi alcoolice, cunoscut în popor cu denumirea „Jaba".

Corespondenții Sputnik au încercat să îl contacteze telefonic. Din păcate zvonurile despre revenirea lui la „obiceiurile vechi" s-au confirmat. În receptor se auzeau sunete care trădau locul aflării acestuia.

„Ce dorești? Un interviu?" Asta costă bani. LA fel precum întâlnirea lui Gorbaceov și Thatcher — la nivel înalt și în condiții reciproc avantajoase", a declarat Grâu.

Redacția Sputnik Moldova speră că renumitul actor va reuși să-și ia viața în propriile mâini și că această nouă etapă grea din viața sa va fi depășită, iar el va reveni la normalitate și la o activitate creativă.

Gheorghe Grâu a avut două etape de popularitate în viața sa.

Prima a fost în anii 80' ai secolului trecut, când dânsul părea a fi actorul moldovean tânăr cu cele mai mari șanse. Acesta a jucat roluri importante în filme regizate de corifei ai cinematografiei acelor vremuri, cum ar fi Valeriu Jereghi, Vasile Brescanu, Valeriu Gajiu. A jucat rolurile sale alături de celbrități precum Margarita Terehova, Dmitri Haratian, Larisa Guzeeva, Boris Bechet și alții.

A doua oară Grâu a revenit în atenția opiniei publice după ce în anul 2011 jurnaliștii ruși au început să-i investigheze biografia recentă. Gheorghe Grâu devenise boschetar și anume astfel acesta a apărut în fața publicului spectator din Rusia.

Datorită acestor investigații jurnalistice, actorul a devenit eroul unei serii de talk-show-uri și astfel a putut fi contactat de rudele sale. După asta viața lui a revenit la normal. Până când, recent, a fost văzut iarăși în localuri în care oamenii își „beau amarul" și își îneacă sănătatea și talentul în alcool…

Îi urăm lui Gheorghe Grâu să învingă patima beției și să fie din nou o bucurie pentru cei dragi ai săi.

Tematic

Tom Hanks, la 60 de ani. Secretul carierei celui mai de succes actor
Celebru actor american: „Toată lumea s-a săturat de corectitudinea politică"
Tagurile:
Grîu, Gheorghe Grâu, Beție, patimă, Actor, Alcool, Gheorghe Grâu, Rusia, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei