09:38 24 Septembrie 2017
Chişinău+ 13°C
În direct
Acces interzis

"MICHAELA", o moarte misterioasă pe malul râului Elba

© Flickr/ Marcin Wichary
Societate
Sa primesc un link scurt
33820

Centrul de Cooperare Polițienească Internațională a IGP solicită ajutorul cetățenilor la stabilirea identității bărbatului găsit mort în Germania, pe malul râului Elba.

CHIȘINĂU, 10 ian — Sputnik. Autoritățile germane au depistat în data de 5 iulie 2016, lângă localitatea Dessau, pe malul râului Elba, corpul neînsuflețit al unui bărbat. Centrul de Cooperare Polițienească Internațională a IGP (INTERPOL) solicită ajutorul cetățenilor la stabilirea identității bărbatului.

În urma expertizei s-a constat că bărbatul are o înălțime de 1 metru 80, în jur de 35 de ani, greutatea corporală de aproximativ 75 de kg, constituție atletică, tatuaje, pe antebrațul stâng tatuat prenumele MICHAELA. Pe degetul inelar de la mâna dreaptă avea un inel de aur gravat cu prenumele MICHAELA.

Odată ce poliția a solicitat ajutorul cetățenilor moldoveni la identificarea cadavrului, este de presupus că respectiva persoană ar putea fi un conațional de-al nostru sau ar putea avea anumite conexiuni, tangențe cu Republica Moldova.

Poliția solicită ajutorul cetățenilor, dacă dețin informații despre acest caz să contacteze neîntârziat poliția la numărul de telefon 902.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Tematic

Radu Hatmanu, moldoveanul care s-a întors din Germania cu o comoară
Racolate în Moldova, pentru a se prostitua în Germania
Tagurile:
Elba, poliția, mort, bărbat, Germania, ajutor, Interpol, Germania
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei