00:17 24 Aprilie 2018
Chişinău+ 19°C
În direct
Bahamas, porci in apa

Ionel Istrati, pe o plajă exotică, între fete în bikini și porci

© Facebook / Ionel Istrati
Societate
Sa primesc un link scurt
56330

O întrebare cu barbă: Ce a făcut Ionel Istrate, în mijlocul iernii, pe o plajă din Bahamas, în compania unor tinere sexy în bikini, dar și a unor porci?

CHIȘINĂU, 13 feb — Sputnik. Cunoscutul interpret moldovean Ionel Istrati așa și nu le-a explicat internauților ce treabă aveau doi porci, unul alb și altul negru, pe vasul pe care acesta se odihnea în Bahamas, la începutul lunii februarie, în compania unor tinere în bikini zvăpăiate.

"Totul este super…, dar ce fac porcii ceia acolo?", întreabă nedumerită una dintre admiratoarele interpretului.

Pentru că Ionel Istrati nu a dat un răspuns, adică a lăsat porcii învăluiți în mister, unii dintre internauți s-au dat cu părerea în această chestiune. Spre exemplu, unul spune că în Bahamas serviciile turistice sunt atât de avansate, încât porcii sunt dresați să înoate de pe țărm până la iahtul clientului, iar acolo personalul îl pescuiește pe unul din apă, îl taie, îl drege și îl face frigărui chiar în largul mării. Și asta în timp ce clientul se distrează zbenguindu-se cu însoțitoarele sale sexy când în apă, când pe iaht, și totodată trage cu ochiul cum bucătarul pregătește porcul, adică să fie ecologic pur, organic, gustos.

Păcat doar că Ionel Istrati nu a precizat dacă chiar asta a fost experiența lui în Bahamas și dacă acolo chiar există porci atât de dresați.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Tematic

Fără rușine: Ionel Istrati și-a arătat iubita în ipostaze fierbinți
Ionel Istrati, parodiat de Comedy Zebra Show: sanie trasă de capre, nu de reni
Tagurile:
exotic, zvăpăiate, bikini, fete, tinere, Ionel Istrati, Bahamas
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei