23:41 25 Iulie 2017
Chişinău+ 21°C
În direct
Fotografie de la nunta lui Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin iar în cadru apare și Lucian Chirtoacă

Dorin Chirtoacă, dezamăgit de abilitățile Anișoarei Loghin în bucătărie

© Facebook / Artiom Stavila
Societate
Sa primesc un link scurt
249821

Pastele gătite de cele trei persoane publice au fost supuse aprecierii de către un bucătar iscusit din Italia, Alberto Gorrieri, care a dat și un master class pentru cei prezenți.

CHIȘINĂU, 16 feb — Sputnik. Zeci de vedete, oameni de afaceri și persoane publice din mai multe domenii s-au adunat într-o seară de noiembrie 2015 la o petrecere organizată de retete.perfecte.md, unde jurnalista Anișoara Loghin și interpreții Olia Tira și Pasha Parfeni s-au întrecut la gătit.

Se întâmpla după cererea în căsătorie făcută de primarul de Chișinău în Piața Marii Adunări Naționale către cea de care divorțase ulterior la nici șase luni de la căsătorie.

Vedete se luptau în acea seară pentru titlul de Masterchef.

Pastele gătite de cele trei persoane publice au fost supuse aprecierii de către un bucătar iscusit din Italia, Alberto Gorrieri, care a dat și un master class pentru cei prezenți. Învingător a ieșit Pasha Parfeni.

Anișoara Loghin a pregătit la concurs o rețetă deosebită, care nu i-a lasăt indiferenți pe cei care au gustat din ea, potrivit retete.perfecte.md.

Iată rețeta de Tagliatelle cu cârnăciori de porc și ciuperci porcine de care s-a condus jurnalista în acea seară:

Ingrediente:

tagliatelle cu ou 100gr

ciuperci porcine uscate 5gr

parmigiano reggiano ras 10gr

sare și piper

ulei extra virgin toscano

vin alb sec ¼ pahar

cârnăcior de porc 100gr

ceapă ½

usturoi 1 cățel

pătrunjel 1 legătură

Modul de preparare:

Tocați ceapa și o căliți în tigaie cu un pic de ulei adăugați cârnăciorul și acesta tocat și coaceți timp de câteva minute, înăbușiti cu vin și continuați coacerea încă pe 5 minute înmuiați ciupercile în apă caldă, tăiațile mășcate și încălziți-le în tigaie cu un pic de ulei și usturoiul tocat, sare și piper, și spre sfârșit adăugați și pătrunjelul tocat, fierbeți pasta în apă cu sare, strecurați și o încălziți în tigaie cu cârnăciorul și ciupercile, condimentați cu un pic de ulei, un pic de patrunjel proăpat și presurați cu parmigian ras.

Într-un interviu acordat în vara anului trecut, imediat după nuntă, pentru acasatv.md, Anișoara Loghin spunea că cei doi soți practic nu iau masa împreună și, din cauza regimului alimentar nesănătos a soțului său, este îngrijorată de silueta acestuia.

„Am uitat când ultima dată am reușit să luăm dejunul împreună. Cina poate fi o masă pe apucate la miezul nopții. Asta e rău pentru silueta lui Dorin", a mai spus invitata emisiunii.

După ce Dorin Chirtoacă anunța pe pagina sa de Facebook în octombrie anul trecut că divorțează de Anișoara Loghin, el și-a motivat decizia. Presupuneri însă erau, fie că din cauza fostei sale prietene, care se spune că i-a fost și iubită, Ala Boțan, fie, iată vedem din cele relatate în interviul vizat mai sus de Anișoara și faptul că pierduse concursul Masterchef — adică regimul alimentar, mesele pe care nu le luau împreună sau calitatea bucatelor gătite de ea sau de el. Rămâne doar să ghicim până când Dorin Chirtoacă va face personal aceste dezvăluiri.

Apropo, Anișoara încă de mai mulți ani în urmă urmărea cum gădește Dorin, putem vedea și din această imagine.

Tematic

Anișoara Loghin aspiră la titlul "Cea mai sexy” - Chirtoacă își mușcă degetele
Internauții dezvăluie de ce Anișoara Loghin l-a părăsit pe Dorin Chirtoacă
Tagurile:
Bucate, bucătărie, Concurs, Anișoara Loghin, Dorin Chirtoacă, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII






Știrile Zilei