01:03 20 Iunie 2018
În direct
  • EUR19.46
  • USD16.84
  • RUB0.26
  • RON4.17
  • UAH0.64
Automobil Audi

Noapte de coșmar pentru proprietarii de BMW, Lexus, Audi, Honda, şi Toyota

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Societate
Sa primesc un link scurt
132641

Mai mulți locuitori din sectorul Centru al Capitalei au avut parte de o noapte de coșmar din cauza hoților care au devastat mai multe automobile de marca BMW, Lexus, Audi, Honda, Renault şi Toyota.

CHIȘINĂU, 17 feb — Sputnik. Polițiștii din Capitală au reținut în seara zilei de joi doi indivizi care au deteriorat mai multe automobile și au sustras din acestea bunuri în valoare de peste 20 de mii de lei.

Poliţia Capitalei a fost alertată de mai mulţi locuitori din sectorul Centru, care au comunicat despre spargerea a 8 automobile parcate în curțile blocurilor de locuit de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Constantin Negruzzi.

Potrivit Poliției, pe parcursul nopţii au fost sparte geamurile laterale față ale opt autoturisme de modelele BMW, Lexus, Audi, Honda, Renault şi Toyota. Din patru automobile au fost sustrase bunuri materiale în valoare de aproximativ 20 de mii de lei. Poliţiştii sectorului Centru au identificat şi reţinut doi suspecţi, domiciliați în municipiul Chişinău şi raionul Cantemir, cu vârstele de 17 şi respectiv 20 ani. Cel de 20 ani a fost condamnat anterior pentru furt.

Oamenii legii au depistat genţile şi alte bunuri materiale furate la domiciliul temporar al individului de 20 ani. În cadrul audierilor, ambii bănuiţi şi-au recunoscut vina.

 

Tânărul de 20 de ani a fost reţinut pentru 72 de ore iar minorul este cercetat în stare de libertate. Potrivit prevederilor legale, bănuiţii riscă privațiune de libertate pe un termen de la 2 până la 6 ani.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Tematic

Culmea inventivității: schemă de furt și șantaj organizată de trei indivizi
Cât costă obrăznicia unei doamne dintr-un ”Porsche" murdar
Hoții ți-au spart mașina? Află ce trebuie să faci
Tagurile:
Renault, Lexus, Audi, BMW, HONDA, hoț, Toyota, Poliția Capitalei, Sputnik, Chișinău, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei