21:21 19 Aprilie 2021
În direct
  • EUR21.46
  • USD17.90
  • RUB0.24
  • RON4.36
  • UAH0.64
Societate
Sa primesc un link scurt
Prognoza meteo: surprizele primăverii (40)
45010

Primăvara debutează cu temperaturi plăcute în toată țara și cer acoperit de nori printre care, la răstimpuri, se va arăta soarele

CHIȘINĂU, 1 mart — Sputnik. Ziua de 1 martie promite să ne bucure cu temperaturi agreabile, cer variabil însă fără precipitații.

În prima zi de primăvară, temperaturile diurne se vor încadra în nordul și centrul țării între +11 și +15 grade Celsius. În raioanele de sud vremea va fi ceva mai răcoroasă, oscilând între +7.. +10 grade.

primăvară
© Sputnik / Мирослав Ротарь

Noaptea, mercurul din termometre va coborî simțitor, până la pragul înghețului în sud, iar în restul țării se vor înregistra valori de +1.. +5 grade.

Joi, în cea de a doua zi de primăvară, în raioanele de nord și de centru sunt posibile ploi slabe, iar în cele de sud norii vor persista, însă aceștia nu vor aduce precipitații. Valorile termice vor fi mai reduse cu două — trei grade, în sudul țării vor crește însă, ajungând ziua până la 13 grade Celsius.

Potrivit meteorologilor, aproximativ aceleași temperaturi se vor menține până la sfârșitul săptămânii, diurnele mai adăugând două — trei grade. Cerul va rămâne parțial noros, însă fără precipitații.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Тема:
Prognoza meteo: surprizele primăverii (40)

Tematic

Primăvara e pe aproape: meteorologii știu când se încălzește vremea
Primăvară cu năbădăi: vin iarăși ninsorile
Tagurile:
cer variabil, soare, temperaturi, precipitații, meteo, ploi

Știrile Zilei