04:42 22 Iunie 2018
În direct
  • EUR19.53
  • USD16.92
  • RUB0.27
  • RON4.18
  • UAH0.64
Persoană cu cagulă pe faţă - foto de arhivă

Proprietarii de magazine, terorizaţi de o grupare criminală - VIDEO

© Photo: Wikipedia
Societate
Sa primesc un link scurt
138 0 0

Poliţia pare neputincioasă: de două luni încearcă să pună mâna pe membrii unei grupări criminale specializate în spargeri de terminale electronice

CHIŞINĂU, 15 iul — Sputnik. Ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău în colaborare cu angajaţii Inspectoratelor de Poliţie teritoriale sunt în alertă continuă, încercând să prindă un grup criminal specializat în furturi de bani din terminalele de plăţi electronice.

„Actualmente poliţiştii acumulează probe speciale şi stabilesc toate circumstanţele ce prezintă interes operativ, cu ulterioara localizare şi destructurare a grupului criminal în componenţa a trei bărbaţi", comunică Poliţia Capitalei.

Este de remarcat că indivizii operau doar în magazinele alimentare unde erau instalate terminalele. În decurs de câteva minute, aceştia sustrăgeau mijloacele financiare, deteriorând aparatele cu nişte răngi metalice.

În timpul unor spargeri, aceştia au fost surprinşi de camerele de supraveghere. Însă poliţia nu a reuşit să-i identifice, deoarece aceştia aveau feţele acoperite şi acţionând rapid, până la intervenţia agenţilor de pază.

Poliţia Capitalei a înregistrat până în prezent opt spargeri de acest gen, iar agenţii economici urmează să prezinte informaţiile exacte privind sumele de bani sustrase.

Oamenii legii roagă persoanele care deţin informaţii utile, ce ar ajuta la procesul de investigaţii, să telefoneze la numerele de contact: 0 79 333 225 / 0 69 150 993.

Suspecţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 12 ani.

Tematic

(VIDEO) Cei mai inventivi hoți din Moldova, puși la pământ
Aveți grijă: Aceștia sunt hoții de carduri bancare din Capitală – VIDEO
(VIDEO) Poliția oferă detalii: Cum fură hoții moldoveni automobilele de lux
Sfaturi utile: cum să vă protejaţi casa de hoţi
Tagurile:
terminale electronice, spargeri, Poliţia Capitalei, grupare, furt, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei