11:22 23 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.59
  • USD17.03
  • RUB0.26
  • RON4.20
  • UAH0.61
Natalia Gordienko

Gordienko o desființează pe Buzova – Lipsă totală de talent, doar ambiții

© Facebook / Natalia Gordienko
Societate
Sa primesc un link scurt
632960

"Natalia Gordienko cucerește estrada rusă", titrează portalul bimru.ru din Federația Rusă, care a realizat și un amplu interviu, acordat în exclusivitate pentru această publicație de conaționala noastră.

CHIŞINĂU, 23 iul — Sputnik. În deschiderea dialogului cu Natalia Gordinko, realizatorul interviului îi spune Nataliei Gordineko că "în realitate este mai fermecătoare decât în fotografii", un compliment care și l-ar dori orice interpretă tânără de estradă.

Dar complimentele și laudele aduse de cei de la publicația rusă nu s-au oprit aici. Din start jurnaliștii de la bimru.ru afirmă că "interpreta Natalia Gordienko este o apariție nouă în estrada rusească".

"Ea a reușit să participe la "Eurovision", a ieșit învingătoare în concursul "Новвя Волна" și este artistă a poporului în Moldova. Acum interpreta ia cu asalt piața rusească", scrie bimru.ru.

Una dintre întrebările adresate de ruși Nataliei Gordienko a făcut referire la Olga Buzova.

"Ce părere aveți față de fenomenul Olga Buzova? Unii o critică, dar unii o susțin. Dumneavoastră cum considerați: oamenii care nu posedă capacități vocale au ce căuta în estradă?", au întrebat jurnaliștii ruși.

La această întrebare, Natalia Gordienko a dat un răspuns diplomatic, dar care totuși o desființează pe Olga Buzova ca artist.

"Vă spun sincer, eu nu sunt un fan al creației Olgăi Buzova. Dar o respect pentru capacitatea ei de muncă și pentru ambițiile ei. Această calitate impune respect, în special, această pornire a ei", a răspuns Natalia Gordienko.

Olga Buzova
© Sputnik / Григорий Сысоев
Olga Buzova

Tematic

Natalia Gordienko - beată de Ziua Îndrăgostiților
Natalia Gordienko, respinsă brutal de actorul rus Aleksei Ciadov
Natalia Gordienko: din bărbatul vieții mele ai ajuns un nimic
Tagurile:
fermecătoare, estrada rusă, interpretă, talent, Новвя Волна, Natalia Gordinko, Olga Buzova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei