18:29 21 Iulie 2018
În direct
  • EUR19.33
  • USD16.66
  • RUB0.26
  • RON4.15
  • UAH0.63
Chloe Ayling

Dezbrăcată și urmând să fie vândută la licitație. Istoria șocantă a unei tinere

© Photo: Insatgram / Chloe Ayling
Societate
Sa primesc un link scurt
Instagram news - postări și comentarii de ultimă oră (85)
382630

Mărturiile fotomodelului britanic de 20 de ani, răpit la Milano: Eram dezbrăcată într-o valiză și urmam să fiu vândută la licitație cumpărătorilor din țările arabe

CHIȘINĂU, 8 aug — Sputnik. Britanica de 20 de ani care a fost drogată și răpită la Milano, cu scopul de a fi vândută într-o licitație pe internet, a povestit poliției coșmarul prin care a trecut timp de șase zile cât a fost ținută ostatică.

Chloe Ayling a declarat că i-a fost frică „în fiecare secundă" că va muri. Ea a povestit poliției italiene că ar fi fost implicați mai mulți răpitori, dar ca a văzut doar chipurile a doi bărbați, scrie digi24.ro, citând The Telegraph.

„O persoană cu mănuși negre m-a apucat din spate cu o mână pe gură și alta pe gât. O a doua persoană cu cagula neagră mi-a făcute o injecție în braț. Mi-am pierdut cunoștința iar când m-am trezit, eram dezbrăcată, legată la mâini și picioare și închisă în portbagajul unei mașini. Eram într-o valiză și puteam să respir printr-o crăpătură" a relatat fotomodelul.

Arrived 🇮🇹

Публикация от Chloe Ayling (@chloeayling) Июл 10 2017 в 3:19 PDT

Despre perioada în care a fost ținută ostatică, fata povestește: „Eram legată de mâini și de picioare și am fost obligată să dorm pe jos. Se uitau la mine mereu, ca să nu fug și m-au amenințat că mă omoară".

Cel care a răpit-o este un bărbat în vârstă de 30 de ani din Polonia, dar care locuiește în Marea Britanie. El a fost arestat sub acuzația de răpire de persoane.

Anchetatorii au descoperit că polonezul a organizat mai multe licitații pe internet ca să vândă fete răpite. Poliția cercetează acum să dovedească dacă anunțurile au fost adevărate sau au fost inventate.

Autorii răpirii fotomodelului s-au inspirat dintr-un film

2️⃣0️⃣ years old today! 🎉🎈 📷 @partylikejzl for @sixty6mag

Публикация от Chloe Ayling (@chloeayling) Июн 14 2017 в 7:26 PDT

Potrivit Corriere della Sera, polonezul s-a inspirat din filmul Taken (2008), cu Liam Neeson, care spune povestea unui fost agent secret, care are la dispoziție doar câteva ore pentru a o salva pe fiica lui din mâinile unei bande de infractori specializați în trafic de carne vie.

În cazul tinerei din Marea Britanie, el a folosit un cont criptat pentru a discuta cu agentul tinerei răpite. El i-a spus că operează în numele „Grupului Moartea Neagră" și i-a cerut 300.000 de dolari ca să oprească licitația.

Când cumpărătorul arab se plictisește, fetele ajung hrană tigrilor

Însă, tânăra a fost eliberată după șase zile. Aparent, infractorul și-a dat seama că femeia are un copil de 2 ani și nu vrea să aibă de-a face cu mame, au mai spus anchetatorii. El a fost arestat după ce a condus-o pe tânără la Consulatul Marii Britanii din Milano.

Chloe Ayling a mai declarat anchetei că atacatorul i-ar fi spus că fetele urmează să ajungă în țările arabe și că cel puțin trei pe săptămână sunt vândute, iar când cumpărătorul se plictisește de ele, acestea ajung hrana tigrilor.

Тема:
Instagram news - postări și comentarii de ultimă oră (85)
Tagurile:
ostatecă, legata, rapita, goala, fotomodel, Chloe Ayling, Polonoa, Milano, Italia, Marea Britanie
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei