07:07 21 Iulie 2018
În direct
  • EUR19.33
  • USD16.66
  • RUB0.26
  • RON4.15
  • UAH0.63
Pasagerii coboară din avion - foto de arhivă

Aeroportul Chișinău a găsit modalitatea de a atrage turiștii în Moldova

© Sputnik / Алексей Мальгавко
Societate
Sa primesc un link scurt
82 0 0

Cum să promovăm destinațiile turistice din Moldova: Aeroportul Chișinău a descoperit o modalitate inedită de a face cunoscute cele mai frumoase locuri din țara noastră

Compania Avia Invest, administratorul Aeroportul Internațional Chișinău, a găsit o modalitate originală de atragere a turiștilor. Doisprezece fotografi, din Italia, Polonia, România şi Moldova, și-au expus pe peretele video din incinta terminalului Aeroportului Chișinău cele mai sugestive lucrări care surprind autenticitatea și partea pitorească a țării noastre.

În Moldova este organizat turul fotografic "Discover the routes of life", cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanţat de USAID şi Guvernul Suediei, în parteneriat cu Oficiul Naţional al Viei şi Vinului şi Asociaţia Naţională pentru Turism Receptor din Moldova.

Potrivit serviciului de presă al Aeroportului, acest tur urmăreşte promovarea ţării noastre ca destinaţie turistică atât pe plan extern, cât şi pe plan intern, cu ajutorul reţelei de abonaţi ai fotografilor străini şi locali. Totodată, acesta îmbogăţește portofoliul de fotografii turistice ale Moldovei.

,,Ne bucurăm că aici, pe Aeroportul Internaţional Chişinău putem să promovăm cele mai frumoase destinaţii ale Moldovei atât în rândul conaţionalilor noştri dar şi a turiştilor. Ne putem mândri nu doar cu locuri unice dar şi cu oameni deosebiţi", a menţionat Petru Jardan, director general „Avia Invest."

Potrivit acestuia, "Compania Avia Invest este întotdeauna deschisă şi susţine desfăşurarea acţiunilor ce au drept scop promovarea imaginii Moldovei, în special a atracţiilor turistice a ţării noastre.".

Tematic

Aeroportul Chișinău va avea încă o pistă de aterizare-decolare
Flashmob în susținerea copiilor la Aeroport
Tagurile:
Petru Jardan, destinații turistice, peretele video, fotografi, turiști, Aeroportul Chişinău, Avia Invest, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei