18:23 21 Iulie 2018
În direct
  • EUR19.33
  • USD16.66
  • RUB0.26
  • RON4.15
  • UAH0.63
Schimb de focuri pe plaja Dubleașina din Poltava

Șocant: Măcel pe o plajă din Ucraina. Maturi și minori, răniți, un mort – VIDEO

© Facebook / Kolodiy Sergiy
Societate
Sa primesc un link scurt
1005121

O banală certă care a avut loc între proprietarul unui bar de pe o plajă în Poltava cu turiștii de acolo a dus la o reglare de conturi sângeroasă și moartea unui bărbat.

CHIȘINĂU, 11 aug — Sputnik. Zeci de oamenii car se odihnea pe plaja Dublenașina a orașului Poltava au fost martorii unei bătăi și unui schimb de focuri. Poliția locală cu grei a reușit să-l rețină pe cel care a deschis focul.

Tragedia a fost provocată de la un conflict mărunt dintre un bărbat și proprietarul unui bar de plajă. Cei doi s-au bătut. Clientul a plecat, după care s-a întors cu încă 15 camarazi, care s-au apucat să distrugă totul în calea lor și să-i bată pe toți cu bâtele.

Martorii spun că fiul de 22 de ai al proprietarului barului a scos o arma și a deschis focul. Doar că acesta s-a dovedit a fi un țintaș prost. Ca rezultat, au fost răniți trei oameni, inclusiv un băiat de 7 ani. Unul dintre răniți a murit pe loc. poliția locală a confirmat afirmațiile martorilor.

Am stabilit că între cei care se aflau la plajă a avut loc un conflict, care a degenerat într-o bătaie dinte două grupări. În această încăierare, un locuitor de 22 de ani din Poltava a deschis focul dintr-o armă cu țeavă linsă. Ca rezultat, el i-a rănit pe doi bărbați și pe un băiat, născut în 2010. Unul dinte bărbați a murit pe loc, a declarat responsabilul cu presa din cadrul direcției generale a Poliției Naționale a regiunii Poltava, Roman Grișin, în carul unei emisiuni televizate.

Poliția centrală, care a fost reformată recent, nu s-a grăbit să intervină, chiar dacă a fost apelată telefonic de zeci de turiști. Cei care au atacat, au avut timp să-și spele în râu bâtele murdare de sânge, după care să plece liniștiți. A fost reținut doar cel car ea deschis focul. În mod cu totul ilar, poliția de patrulare a declarat că, în general, nimeni nu a solicitat intervenția oamenilor legii.

Tematic

De ce publicațiile proeuropene de la Chișinău promovează Sputnik Moldova
Tagurile:
ucisi, deschis focul, răniți, conflict, Poltava, Ucraina
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei