16:50 21 Iulie 2018
În direct
  • EUR19.33
  • USD16.66
  • RUB0.26
  • RON4.15
  • UAH0.63
Olga Buzova

Olga Buzova, umilită de vameșii ruși: I-au controlat și lenjeria de corp

© Sputnik / Евгений Биятов
Societate
Sa primesc un link scurt
153821

După ce a pierdut peste 3 mii de dolari la un cazino din Los Angeles, SUA, acolo unde și-a petrecut vacanța, Olga Buzova a revenit acasă, doar că la aeroport a avut parte de surpriză neplăcută.

CHIȘINĂU, 13 aug — Sputnik. De îndată ce prezentatoarea TV din Rusia și, mai nou, interpreta Olga Buzova a coborât din avion, aceasta a intrat în atenția unei angajate Aeroportului Șeremetevo. Timp de 40 de minute vameșa s-a ocupat ce vedeta rusă și de țoalele pe care aceasta și le-a procurat din America.

doamna de la Vamă a examinat cu atenție lucrurile din cele trei valize ale Olgăi Buzova. Hainele sale de la brand-uri scumpe, cum ar fi Gucci și Louis Vuitton, pe care, înainte de a reveni în țară, vedeta a avut grijă să le fotografieze și să le pună pe "Instagram".

Martorii oculari spun că Olgăi îi mai rămânea să facă câțiva metri până la ieșirea din zona vamală, când, surpriză, a fost trimisă spre controlul vamal. Apropo, bagajele celorlalți membri ai echipei ei nu au interesat-o pe angajata Aeroportului Șeremetievo.

Într-un interviu pentru Super, Olga a sugerat că motivul examinării cu atât atenție a bagajelor sale a fost interesul exclusiv și personal al angajatei față de ea.

„Fata este, probabil, un fan mare al meu, pentru că nimeni nu m-a controlat în nicio țară din lume!”, a declarat Olga Buzova pentru Super.

„Am impresia că ea chiar mă aștepta și avea un interes sălbatic să afle ce fel de chiloți poartă Buzova! Sper că fata și-a satisfăcut curiozitatea. Din toate valizele pasagerilor care treceau pe alături, doar ale mele i-au prezentat interes”, a mai adăugat interpreta.

Tematic

Gordienko o desființează pe Buzova – Lipsă totală de talent, doar ambiții
Șocant: Olga Buzova s-a făcut de râs pe Istagram: A apărut fără sutien - VIDEO
Olga Buzova s-a dezgolit urât și s-a făcut de râs: Fanii sunt dezamăgiți - FOTO
Tagurile:
corporal, vameși, control, Gucci, Louis Vuitton, aeroportului Sheremetievo, Olga Buzova, Rusia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei