21:46 19 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.56
  • USD17.16
  • RUB0.26
  • RON4.17
  • UAH0.61
Reținerea unor interlopi

Un recidivist foarte periculos, care semăna groază în Chișinău, reținut (video)

© Sputnik / Алексей Куденко
Societate
Sa primesc un link scurt
198040

Poliția Capitalei informează că ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a municipiul Chişinău, de comun cu poliţiştii sectorului Ciocana, au localizat şi reţinut un individ deosebit de periculos, în vârstă de 26 ani, care era căutat pentru comiterea unei serii de jafuri și un atac tâlhăresc

CHIȘINĂU, 6 sept — Sputnik. Bărbatul reținut de polițiștii din Capitală a fost anterior judecat pentru provocarea leziunilor corporale grave, ce au condus la decesul victimei.

Conform informațiilor acumulate de polițiști, acest individ era căutat pentru comiterea unui şir de jafuri şi un atac tâlhăresc în Chișinău.

În seara zilei de 20 august, bănuitul ar fi atacat şi l-ar fi lovit cu o sticlă de bere pe un bărbat de 38 ani pe strada Alecu Russo. Victima a fost deposedată de către agresor de portmoneu, în care avea bani, carduri bancare și telefonul mobil.

Făptaşul a fugit de la locul crimei într-o direcţie necunoscută, lăsând victima să zacă la pământ.

Bărbatul reținut mai este bănuit că ar fi jefuit în stradă un alt bărbat, deposedându-l de portmoneu și de telefonul mobil, paguba materială fiind estimată la peste 7 000 de lei.

Poliția Capitalei susține că sunt acumulate destule probe ce demonstrează că cel reținut a comis faptele pentru care a fost încătușat.

La ora actuală sunt examinate și posibilele implicări ale aceleiași persoane într-un şir de jafuri comise în stradă, în urma cărora au avut de suferit mai mulți locuitori ai Capitalei.

Poliția a demarat investigaţii suplimentare pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

Conform legislaţiei penale în vigoare, bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 8 ani până la 10 ani.

Tematic

Cum s-au dat de gol doi recidiviști care au jefuit un bătrân din Capitală -VIDEO
Tagurile:
Reținere, Recidivist, Jaf, Tâlhărie, Poliția Capitalei
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei