23:05 21 Iunie 2018
În direct
  • EUR19.52
  • USD16.88
  • RUB0.27
  • RON4.18
  • UAH0.64
Fotografie simbol: Automobil spart

Chișinău: Iată ce ți se întâmplă dacă îți lași portofelul în mașină - VIDEO

© Sputnik / Rodion Proca
Societate
Sa primesc un link scurt
15110

În Capitală a devenit deja periculos să-ți lași portofelul sau alte obiecte de preț în mașină pentru că, cât ai clipi, acestea vor fi furate. Aceasta este povestea unui distribuitor de mărfuri din sectorul Centru, care nu are obișnuința să-și încuie autovehiculul.

CHIȘINĂU, 12 sept — Sputnik. Individul din imagine este căutat de ofițerii de investigați ai sectorului Centru din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău. Acesta este bănuit că a sustras o gentuță cu bani dintr-un automobil parcat pe o stradă din sectorul Centru al Capitalei.

Potrivit proprietarului autovehiculului, în gentuță erau aproximativ 4 500 de lei. El a lăsat automobilul descuiat şi se afla prin preajmă, întrucât este distribuitor de mărfuri.

Acţiunile făptaşului au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate la un local. Conform legii, suspectul riscă o pedeapsă cu mărime de până la 13 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Persoanele care l-au recunoscut, sunt rugate de oamenii legii să comunice informațiile la: 0603 600 55 / 0691 50 993. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Tematic

Polițiștii de Patrulare, în tufari, la vânătoare cu… radarul – VIDEO
Acuzații grave aduse Poliției de Patrulare: Estorchează bani de la oameni. FOTO
Tagurile:
marfuri, distribuitor, camere de supraveghere, lei, automobil, furt, directia de politie Chisinau, Chişinău, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei