02:25 21 Mai 2019
În direct
  • EUR20.01
  • USD17.94
  • RUB0.28
  • RON4.21
  • UAH0.68
Bătaie, poză simbol

În România, trei cetățeni moldoveni i-au snopit în bătaie pe doi țigani

CC BY 2.0 / Akhilesh Ravishankar / The Fist of Fury
Societate
Sa primesc un link scurt
91060

Potrivit polițiștilor români, trei cetățeni ai Republicii Moldova, aflați în deplasare în Satu Mare, România, au fost agresați de doi romi. Finalul acestui conflict s-a dovedit a fi total neașteptat și neplăcut pentru țiganii bătăuși.

CHIȘINĂU, 13 sept — Sputnik. Liniștea locuitorilor din Piața Eroilor Revoluției din Satul Mare, România, a fost tulburată în noaptea de luni spre marți de un scandal izbucnit în parcul din fața instituției spitalicești. Doi țigani din Satu Mare au fost snopiți în bătaie de trei moldoveni. Din primele cercetări, se pare că țiganii au pornit scandalul, relatează gazetanord-vest.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliția din județul Satu Mare, Răducu Silaghi, scandalul a avut loc în jurul orei 1.00. Cetățenii din Republica Moldova sunt angajați ai unei societăți din Satu Mare și se aflau în parcul mai sus menționat, ei fiind cazați la un hotel din apropiere.

La un moment dat și-au făcut apariția cei doi țigani care le-au cerut moldovenilor o țigară și bere. Lovindu-se de refuzul moldovenilor, romii au sărit la bătaie, dar tot ei au avut de suferit. Cei trei moldoveni, cu vârste de 23, 25 și 36 de ani, i-au snopit în bătaie pe cei doi agresori de etnie romă, cu vârstele de 22, respectiv 34 de ani.

Autoritățile au fost alertate de către romii bătuți zdravăn. La fața locului a ajuns o ambulanță și mai multe echipaje de poliție. Unul dintre cei bătuți, cel de 22 de ani, a fost transportat la spital, celălalt refuzând transportul.

În același timp, însă cetățenii din Republica Moldova au fost duși la poliție pentru declarații.

Tematic

Bătaie cruntă la Botanica: Actorul Gheorghe Grâu, sub troleibuz - video șocant
Angajatul unei misiuni diplomatice la Chișinău, snopit în bătaie la Botanica
Bătaie crâncenă pe o plajă din Mamaia, un jandarm, tăiat cu sabia (video)
Tagurile:
etnie roma, angajati, tigani, cetateni moldoveni, județ, snopit in bataie, bataie, Republica Moldova, Piața Eroilor Revoluției, Satu Mare
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei