05:35 21 Iunie 2018
În direct
  • EUR19.52
  • USD16.88
  • RUB0.27
  • RON4.18
  • UAH0.64
Bărbatul din imagine este căutat de poliţiştii sectorului Centru

În Chișinău hoții sparg și dulapurile pentru bagaje din supermarketuri – VIDEO

© Facebook / Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău
Societate
Sa primesc un link scurt
35110

Nu mai lăsați obiecte de preț în dulapurile pentru bagaje din supermarketurile din Capitală pentru că, pur și simplu, puteți rămâne fără ele. Asta i s-a întâmplat unui cumpărător din Chișinău.

CHIȘINĂU, 15 sept — Sputnik. Dacă mergi la un supermarket din Chișinău și ceva obiecte de preț, ați face bine să nu le lăsați în dulapul de bagaje. Riscul să rămâneți fără ele este foarte mare, iar administrația supermarketurilor nu-și asumă nicio responsabilitate în cazul în care ați fost furat chiar în magazinul lor.

Poliţiştii sectorului Centru din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău sunt în căutarea bărbatului din acest filmuleț, fiind suspectat de furt. Individul urmează a fi identificat şi cercetat penal pentru faptul sustragerii unui telefon mobil de model "Samsung Galaxy J5", dintr-un dulap de bagaje instalat la intrarea unui market din sectorul Centru al Capitalei. Conform informații acumulate de oamenii legii, proprietarul ar fi pierdut cheia de la dulap în magazin, aceasta fiind găsită de către suspect.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din magazin se vede clar cum individul se apropie de dulap, îl descuie și scoate telefonul mobil, pricinuind o pagubă materială victimei în valoare de peste 5 000 de lei.

Persoanele care l-au recunoscut, sunt rugate să comunice informațiile la numerele de contact: 0 693 93 144 / 0 767 04 441. Poliția asigură că confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Suspectul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 13 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Tematic

Îngrozitor: Iată ce procurăm din magazinele alimentare din Capitală – VIDEO
Tagurile:
telefon, furt, supermarket, dulap pentru bagaje, chisinau
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei