01:09 20 Iunie 2018
În direct
  • EUR19.46
  • USD16.84
  • RUB0.26
  • RON4.17
  • UAH0.64
Valerian Mânzat

Speranța moare ultima: Decizia care l-a demoralizat pe Valerian Mânzat

© Facebook / Valerian Minzat
Societate
Sa primesc un link scurt
978 0 0

Avocatul Valerian Mâzat, care a bulversat societatea în ultimii ani cu aparițiile sale glamuroase, se pare că va avea un nou domiciliu după ce zilele acestea a părăsit penitenciarul nr. 13 din Chișinău.

CHIȘINĂU, 14 sept — Sputnik. Presa de la Chișinău a anunțat că avocatul-vedetă Valerian Mânzat nu se mai află de o săptămână la Penitenciarul nr. 13 din Capitală. Șeful secției comunicare și relații publice al Departamentului Instituții Penitenciare, Oleg Pantea, a confirmat că Mânzat a fost transferat la penitenciarul nr. 2 — Lipcani.

Pantea a declarat că Mânzat a fost transferat la Penitenciarul din Lipcani, destinat pentru foștii angajați ai instituțiilor publice, după ce a fost condamnat definitiv de Colegiul Penal al Curţii Supreme de Justiţie (CSJ).

Reamintim că avocatul Valerian Mânzat a fost condamnat definitiv la nouă ani de închisoare pe 8 august când Colegiul Penal al Curţii Supreme de Justiţie (CSJ) a respins recursul avocaţilor care ceruseră casarea deciziei Curţii de Apel. Dosarul în care a fost condamnat ține de înscenarea unui accident rutier, în urma căruia avocatul urma să încaseze peste trei sute de mii de lei de la o companie de asigurări.

Tematic

Mânzat va fi încătușat în secunda a doua din moment ce Poliția va primi comanda
Valerian Mânzat a fost implicat într-un accident acum câteva minute
Valerian Mânzat a dat iarăşi de belea: ce trebuie să facă îndată după Paști
EXCLUSIV! Valerian Mânzat, văzut duminică la o benzinărie
Tagurile:
stiri Moldova, sputnik md, liubcik, l-a demoralizat, decizia care, speranta moare ultima, Valerian Mânzat, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei