11:08 25 August 2019
În direct
  • EUR19.80
  • USD17.89
  • RUB0.27
  • RON4.19
  • UAH0.72
Poliția

Doi tineri din Căușeni au venit să jefuiască în Chișinău - VIDEO

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
21420

Nu e pentru prima oară când unii indivizi din provincie, în special din raioanele învecinate Capitalei, vin la Chișinău ca să facă un ban. Doar că nu prin muncă, ci prin jaf.

CHIȘINĂU, 20 sept — Sputnik. În seara zilei de 12 septembrie, doi tineri, unul cu vârsta de 25 de ani şi altul de 34 de ani, au fost atacați prin surprindere de trei indivizi.

În consecință, una dintre victime a fost deposedată de telefonul mobil şi geanta în care se aflau actele personale, cardurile bancare şi bani, fiindu-i cauzat un prejudiciu de 5650 de lei. Crima a avut loc pe strada Ginta Latină, iar la fața locului au intervenit polițiștii sectorului Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, după ce au fost alertați de către victime.

În urma măsurilor speciale de investigații demarate de către polițiștii sectorului Ciocana, de comun cu angajaţii Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, în acest caz, au fost identificați doi dintre cei trei suspecții. Ambii s-au dovedit a fi originari din Căuşeni, cu vârstele de 20 şi 21 de ani, fiind încătușaţi în cadrul percheziţiilor desfăşurate la domiciliul suspecţilor și escortaţi la Inspectorat pentru documentare. Ulterior, forțele de ordine au depistat și ridicat telefonul mobil şi geanta victimei.

Bănuiţii și-au recunoscut vinovăția în cadrul acțiunilor procesual penale desfășurate şi au fost reţinuţi pentru 30 de zile. Sunt cercetați penal pentru jaf și riscă o pedeapsa cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Tematic

(VIDEO) Cel mai glamuros hoț este căutat de Poliția Capitalei. Vezi pentru ce!
În Chișinău hoții sparg și dulapurile pentru bagaje din supermarketuri – VIDEO
Un hoț pătrunde în doar două secunde într-un magazin: Vezi ce a urmat (VIDEO)
Tagurile:
suspecti, penal, jaf, crima, Căuşeni, Ciocana, Chișinău


Știrile Zilei