10:37 13 Aprilie 2021
În direct
  • EUR21.32
  • USD17.90
  • RUB0.23
  • RON4.33
  • UAH0.64
Societate
Sa primesc un link scurt
28910

Inspectorii de frontieră ucraineni au rămas uimiți când au descoperit pe fundul râului Nistru o țeavă din plastic de aproximativ 150 de metri

CHIȘINĂU, 26 sept — Sputnik. Polițiștii de frontieră din Ucraina au descoperit o țeavă de polipropilen cu diametrul de 32 de mm prin care urma să fie pus în funcțiune un canal de contrabandă cu alcool din Moldova în regiunea Odesa din Ucraina, informează RIA Novosti.

La sfârșitul lunii august, polițiștii de frontieră ucraineni au mai descoperit o astfel de țeavă, o parte a conductei fiind demontată.

”Inspectorii de frontieră, aflaţi în misiune de serviciu în preajma lacului de acumulare Kuciurgan, au descoperit o țeavă din plastic cu diametrul de 32 de milimetri. Țeava se întindea pe fundul limanului Kuciurgan, din Moldova spre Ucraina”, anunță grănicerii într-un comunicat de presă.

Potrivit grănicerilor, țeava cu o lungime de 150 de metri a fost instalată recent și nu a fost folosită încă, deoarece nu avea mirosul specific de spirt. Oamenii legii cercetează cazul.

Tematic

Captură importantă de alcool etilic la frontiera cu Ucraina
Tagurile:
graniceri, afla de ce, uimit, descoperire, ucraineni, Kuciurgan, Ucraina

Știrile Zilei