15:56 20 Noiembrie 2019
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.50
  • RUB0.27
  • RON4.06
  • UAH0.72
Reținere

Reținere spectaculoasă a unui hoț și consumator de droguri – VIDEO

© Sputnik / Стрингер
Societate
Sa primesc un link scurt
65910

Un consumator de droguri și de băuturi alcoolice din Capitală practica furtul din camioane pentru a-și asigura banii necesari satisfacerii plăcerilor sale. Când a înțeles că este încolțit de poliție, a încercat o evadare ca în filme, doar că nu a reușit.

CHIȘINĂU, 28 sept — Sputnik. Angajații Secției Investigații Infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău a fost reținut un bărbat bănuit de furt dintr-un autocamion. Acesta a furat o geantă şi un portmoneu cu bani şi acte personale.

Bărbatul reținut s-a dovedit a fi originar din municipiul Chișinău, cu vârsta de 32 ani, consumator de băuturi alcoolice și substanțe narcotice, anterior condamnat pentru infracțiuni similare.

Actualmente bănuitul este reținut pentru 30 de zile şi este cercetat penal pentru infracțiunea de furt. Conform legii el riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 2 ani.

Tagurile:
închisoare, Direcția de Poliție a municipiului Chișinău, Inspectoratul de Poliție Râșcani, Sectia Investigatii Infractiuni, Chișinău


Știrile Zilei