00:38 22 August 2018
În direct
  • EUR19.30
  • USD16.75
  • RUB0.25
  • RON4.16
  • UAH0.60
Automobil de marca BMW

Polițiștii, rămași mască când s-au apropiat de un BMW parcat la Ciocana – VIDEO

© Sputnik / Igor Zarembo
Societate
Sa primesc un link scurt
690933

Polițiștii din cadrul Batalionului Reacționare Operativă s-au apropiat de un automobil parcat suspect în sectorul Ciocana. În interior, pe bancheta din față, erau un tânăr de 24 de ani care făcea ceea ce legea pedepsește cu severitate.

CHIȘINĂU, 10 oct — Sputnik. În data de 7 octombrie, în cadrul patrulărilor demarate de un echipaj mobil al Batalionului Reacționare Operativă al Direcției de Politie a municipiul Chișinău, în raza sectorului Ciocana, polițiștii au observat o mașină parcată suspect.

La apropierea poliţiştilor de automobil, pe bancheta din faţă a fost depistat un individ în vârstă de 24 de ani, care consuma droguri. La fața locului a fost solicitată grupa operativă, pentru a documenta circumstanțele şi a acumula probele corespunzător. Astfel, expertul criminalist a depistat asupra individului patru pachețele cu o masă vegetală uscată şi fărâmițată, asemănătoare cânepei.

Conform legislației penale în vigoare, suspectul reținut riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 13 000 de lei sau închisoare de până la 2 ani.

Poliția Capitalei a intensificat patrulările străzilor şi ogrăzilor blocurilor de locuit, iar cetățenii sunt îndemnați să informeze imediat serviciul 902 în caz de urgență.

Tagurile:
parcat suspect, drogat, polițiști, droguri, Batalionul Reacționare Operativă, Poliția Capitalei, Ciocana, Chișinău
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei