13:25 20 Iulie 2019
În direct
  • EUR19.75
  • USD17.62
  • RUB0.28
  • RON4.17
  • UAH0.68
Automobil Porsche Cayenne

Vezi ce au făcut polițiștii din Chișinău cu posesorul unui Porsche (FOTO)

© Sputnik / Екатерина Чеснокова
Societate
Sa primesc un link scurt
65630

Un Porsche a fost surprins și fotografiat în momentul în care era parcat neregulamentar la o stație de troleibuz din Chișinău, după care poliția s-a autosesizat în baza informațiilor de pe rețelele de socializare și a dat, într-un final, de proprietarul automobilului

CHIȘINĂU, 25 oct — Sputnik. Inspectoratul Național de Patrulare a anunțat că s-a autosesizat în baza unei postări pe o rețea de socializare, iar „eroul" principal al cazului ce a ajuns în vizorul oamenilor legii s-a ales cu o amendă usturătoare.

Porsche-ul luxos, parcat în mod sfidător în stația de troleibuz, i-a nemulțumit pe unii trecători, ce au devenit și martori oculari ai evenimentului, care au postat cele văzute pe o rețea de socializare.

„Șoferul a fost identificat și sancționat cu o amendă de 600 de lei și aplicarea a 3 puncte de penalizare", a anunțat INP.

De fapt, amenda de doar 600 de lei s-ar putea să fie o sancțiune neesențială pentru unul care și-a permis un automobil atât de luxos. Probabil, doar punctele de penalizare l-ar putea pune în gardă pe șoferul obraznic, care, judecând după valoarea mașinii, se pare că își poate permite să plătească cu ușurință 600 de lei pentru că a parcat într-o stație de troleibuz.

Tematic

Exclusiv: Toți deținătorii de Porsche Cayenne din Moldova vor rămâne fără mașini
Se uita la ei și nu-i venea să creadă cum arată luxosul său Porsche
Cât costă obrăznicia unei doamne dintr-un ”Porsche" murdar
Tagurile:
autosesizare, stație de troleibuz, Porsche Cayenne, parcare, parcare neregulamentară, Amendă, INP


Știrile Zilei