16:07 30 Octombrie 2020
În direct
  • EUR19.94
  • USD17.04
  • RUB0.21
  • RON4.09
  • UAH0.60
Societate
Sa primesc un link scurt
185020

Șoferul unui microbuz de pe linia 184 din Capitală riscă să rămână fără dreptul de a mai urca la volan în următorii ani după ce a fost prins beat la volan

CHIȘINĂU, 3 nov — Sputnik. În dimineața zilei de vineri, poliţiştii din Capitală au verificat microbuzele de pe linia 184, fiind întocmite mai multe procese-verbale pentru nerespectarea regulilor de exploatare tehnică a mijloacelor de transport.

De asemenea, în timpul documentării şoferilor, oamenii legii au observat un microbuz parcat în preajmă. Ei i-au solicitat şoferului să prezinte actele pentru verificări. Acesta a declarat că ar fi venit să predea microbuzul colegului său, întrucât are zi liberă.

Potrivit Poliției, bărbatul de 50 de ani, avea un comportament suspect și evita discuţiile cu polițiștii. El a fost însoţit la Dispensarul Republican de Narcologie pentru a fi supus testului de alcoolemie. Medicii au constatat în aerul expirat o concentraţie de alcool de 0,75 mg/l. În funcție de rezultatele expertizei medicilor, bărbatul riscă o amendă de la 15 la 17 mii de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore, în ambele cazuri cu privarea dreptului de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 3 la 5 ani.

Tematic

Atenție șoferi! Iată ce amendă riscați dacă nu veți avea aceste documente
Riști amendă dacă nu vei face asta: Avertismentul Ministerului Transporturilor
Pentru taximetriștii din Capitală nu există reguli de circulație rutieră
Tagurile:
scandalos, s-a facut de ras, sofer, microbuz, Politia Capitalei

Știrile Zilei