12:55 24 Iunie 2019
În direct
  • EUR20.59
  • USD18.20
  • RUB0.29
  • RON4.36
  • UAH0.69
Natalia Gordienko

Natalia Gordienko, despre succesul în cariera profesională și viața privată

© Photo: Facebook / Natalia Gordienko
Societate
Sa primesc un link scurt
107330

Interpreta Natalia Gordienko este o femeie împlinită atât în activitatea profesională, cât și în viața personală. Cel puțin, asta afirmă ea în una dintre cele mai recente postări pe facebook. Mai mult, ea divulgă secretul care i-au permis să atingă aceste culmi.

CHIȘINĂU, 4 nov — Sputnik. Interpreta de muzică ușoară Natalia Gordienko a postat pe pagina sa de facebook un masaj prin care încearcă să le transmită prietenilor ei starea de beatitudine pe care o trăiește în această perioadă.

Amintim pentru cei care nu cunosc că Natalia, pe lângă faptul că este o interpretă de succes, foarte cunoscută în Republica Moldova, dar și Rusia și România, pe lângă faptul că este director general la Radio One, dar și Russkoe Radio, ea este însărcinată și în curând va deveni mămică.

Iată că în postarea sa din facebook Natalia explică cui îi datorează această stare de fericire totală.

"Fericirea este întotdeauna în mâinile noastre. Noi creăm lumea și propria dispoziție. Eu sunt recunoscătoare sorții și oamenilor apropiați mie că în fiecare zi eu pot să simt dragoste. Anume asta îmi dă puteri în această viață, inspirația pentru creația mea, pentru voi, dragi prieteni. Omul fericit este întotdeauna deschis, bun, zâmbitor. Le doresc tuturor să trăiască acest sentiment și să înmulțească iubirea", a scris Natalia Gordienko pe pagina sa de facebook.

 

 

Tematic

Natalia Gordienko, însărcinată, alături de un bărbat irezistibil - FOTO
Primele poze cu Natalia Gordienko însărcinată. Vezi cum arată – FOTO
Natalia Gordienko dezvăluie cine este tatăl copilului ei
Tagurile:
carieră, dragoste, viața privată, succes, Natalia Gordienko, Rusia, România


Știrile Zilei