05:26 17 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.31
  • USD17.07
  • RUB0.26
  • RON4.14
  • UAH0.61
Incendiu, imagine de arhivă

(FOTO) A murit pentru a salva alte vieți omenești: Omagiu eroului Ivan Nagailîc

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
174330

Sâmbătă s-a împlinit un an de la trecerea la cele veșnice a pompierului Ivan Nagailîc, care a murit pentru a salva alte vieți omenești în timpul incendiului devastator de pe strada Uzinelor.

CHIȘINĂU, 12 nov — Sputnik. A trecut un an de când pompierul Ivan Nagailîc a trecut la cele veșnice. Angajații Serviciului Protecției Civile și Situații Excepționale au participat la o slujbă de pomenire la biserica Arhanghelul Mihail și Gavril din incinta Serviciului pentru a aduce un omagiu eroului, care a murit salvând alte vieți omenești.

Rude, apropiați, dar și colegi de breaslă și-au adus aminte de unul dintre cei mai curajoși salvatori. Generalul-maior Mihail Harabagiu și-a exprimat regretul pentru decesul prematur al pompierului.

Conducerea, dar și colegii cu care a intervenit Ivan Nagailîc la lichidarea situațiilor excepționale au mers la mormântul răposatului pentru a-și aduce aminte de camaradul de luptă.

Pompierul Ivan Nagailîc a activat în Centrului Republican de Intervenții Operative al Direcției Salvatori și Pompieri. El a decedat pe 11 noiembrie 2016 în timpul lichidării unui incendiu de proporții de pe strada Uzinelor din Capitală.

Tematic

Exclusiv: din ce cauză s-a aprins clădirea de pe strada Uzinelor din Chișinău
Incendiul de pe strada Uzinelor 9: filmul evenimentului descris de pompieri
Tagurile:
vieti omenesti, a salvat, a murit, omagiu eroului, incendiu pe strada Uzinelor, Ivan Nogailîc
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei