05:24 17 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.31
  • USD17.07
  • RUB0.26
  • RON4.14
  • UAH0.61
Accident

În două zile, în Moldova, s-au produs 24 de accidente rutiere grave

© Sputnik / Rodion Proca
Societate
Sa primesc un link scurt
172 0 0

Trei persoane au decedat, iar alte 30 au fost rănite, sâmbătă și duminică, în 24 de accidente rutiere grave, produse pe drumurile naționale

CHIȘINĂU, 13 nov – Sputnik. În zilele de odihnă, în Republica Moldova, au fost înregistrate 24 de accidente rutiere grave, soldate cu 3 persoane decedate și 30 traumatizate.

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare (INP), principalele cauze care au dus la producerea accidentelor rutiere au fost depășirea limitei de viteză, starea de ebrietate la volan a șoferilor și depășirea neasigurată.

În zilele de sâmbătă și duminică, au fost documentați în trafic cu viteza peste limita admisă 715 șoferi, iar 66 de conducători auto au urcat la volan după ce au consumat alcool. 

Totodată, 108 cetățeni au comis diverse încălcări ale legislației din domeniul ordinii publice, dintre care 39 au fost documentați pentru fumatul în locurile publice.

Tematic

Accident la Ciorescu: un taxi s-a răsturnat
Doi oameni au murit, iar 35 au fost răniți în accidentele rutiere din țară
Tagurile:
trasee naționale, angenții de circulație, depășirea limitei de viteză, stare de ebrietate la volan, inspectori de patrulare, accident rutier, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei