16:57 15 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.69
  • USD17.00
  • RUB0.26
  • RON4.22
  • UAH0.61
Bătaie, imagine simbol

Bătaie cruntă în centrul Capitalei - detalii

© Sputnik / Анна Соловьева
Societate
Sa primesc un link scurt
91420

O bătaie cruntă a avut loc luni chiar în Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt, care s-a încheiat cu reținerea a șase persoane

CHIȘINĂU, 27 nov — Sputnik. Un schimb dur de replici a degenerat într-o bătaie în toată legea. Cazul a avut loc luni, chiar pe Aleea Clasicilor din Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt.

A fost nevoie de intervenția a doi carabinieri, care treceau prin preajmă, pentru ai liniști pe șase inși ce au decis să-și încerce puterile și a vedea cine-i mai tare.

Oamenii legii au fost alertați de o femeie. Sergentul Sergiu Țurcanu și Ghenadie Parlea au intervenit imediat pentru a-i despărți pe ”boxeri”.

La un moment dat, unul dintre bătăuși, fiind în stare avansată de ebrietate alcoolică, s-a năpustit asupra carabinierilor și chiar i-a rupt uniforma unuia dintre ei.

Bătaia a încetat doar după ce toți șase au fost reținuți, fiind escortați ulterior la Inspectoratul de Poliție Buiucani.

Potrivit legii, aceștia riscă amenzi de la 300 la 1000 de unități convenționale, până la 180 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau privațiune de libertate până la 5 ani.

Tematic

Un tânăr teribilist le-a dat bătaie de cap polițiștilor de patrulare din Edineț
Bătaie crâncenă într-un troleibuz din Chișinău. Poliția a intervenit - VIDEO
Bătaie în cimitir, soldată cu trei morţi
Tagurile:
Aleea Clasicilor, bataie crunta, centrul capitalei, detalii
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei