00:47 10 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.57
  • USD17.20
  • RUB0.26
  • RON4.21
  • UAH0.62
Fotografie simbol: verificări la frontieră

Ghinion la frontieră pentru un mare hoț moldovean. Vezi ce l-a dat de gol

© Sputnik / Nicu Goncear
Societate
Sa primesc un link scurt
413351

Un tânăr dat în căutare națională pentru furt în proporții deosebit de mari a fost reținut de polițiștii de Frontieră din cadrul Sectorului Sculeni, după ce el a prezentat un buletin de identitate romanesc falsificat.

CHIȘINĂU, 4 dec — Sputnik. Încă la începutul lunii octombrie, angajații Poliției de Frontieră au reținut un tânăr dat în căutare națională pentru săvârșirea infracțiunii de furt în proporții deosebit de mari. Acesta nu doar că era căutat pentru furt, dar mai deținea și acte de identitate falsificate.

În zona de competență a Sectorului Poliției de Frontieră Sculeni, la aproximativ 400 de metri de râul Prut, pe direcția localităților Taxobeni-Șendreni, patrula Poliției de Frontieră a oprit pentru verificări un autoturism. În vehicul se aflau mai mulți indivizi, între care un tânăr de 22 de ani cu dublă cetățenie: a Republicii Moldova și a României. Solicitat să se legitimeze, el a prezentat un buletin de identitate românesc cu elemente de falsificare.

Oamenii legii au constatat că persoana în cauză este anunțată în căutare de către poliție pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de Articolul 186 (aliniatul 5) al Codului Penal al Republici Moldova — furt în proporții deosebit de mari.

Autor: Angela Covalciuc

Tematic

(VIDEO) Cei mai inventivi hoți din Moldova, puși la pământ
Tagurile:
acte false, permis de conducere, Poliția de Frontieră, Șendreni, Taxobeni, Strășeni, Sculeni, Anglia, Macedonia, România
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei