18:30 14 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.16
  • USD17.03
  • RUB0.25
  • RON4.11
  • UAH0.61
Carne de porc comercializată pe marginea drumului

În Chișinău am văzut de toate, dar asta chiar întrece orice măsură

© Facebook / Ilian Cașu
Societate
Sa primesc un link scurt
384732

Toată lumea cunoaște că în Capitala Republicii Moldova nu există nicio regulă, mai ales în ceea ce ține de comerțul stradal, dar ceea ce surprinde imagine de mai sus e chiar de tot…

CHIȘINĂU, 6 dec — Sputnik. Fotografia de mai sus este una dintre pozele care, în 2017, a acumulat o mulțime de vizualizări pe site-un Sputnik Moldova. Ea a fost postată încă în luna ianuarie. Iar succesul de care s-a bucurat poate fi explicat doar prin nivelul înalt de nemulțumire a locuitorilor orașului Chișinău pentru modul în care este administrată Capitala.

Povestea este simplă: imaginea surprinde un caz grav de comerț ilegal cu carne de porc chiar sub nasul Primăriei Capitalei. Fotografia a fost făcută și postată pe facebook de un consilier municipal și a stârnit nemulțumirea internauților din Capitală. Imaginea îi surprinde pe niște comercianți care vând neautorizat carne de porc chiar sub nasul autorităților — pe șoseaua Hâncești, vis-a-vis de Direcția Generală Comerț, Alimentație Publică și Prestări Servicii a Primăriei Chișinău.

Vom menționa că după acest caz au mai existat și altele în care aceștia sau alți comercianți au sfidat la fel de obraznic legea vânzând ilegal carne chiar sub ferestrele Direcției Comerț a Primăriei Chișinău.

Tagurile:
carne de porc, Direcția Generală Comerț, Alimentație Publică și Prestări Servicii a Primăriei Chișinău, șoseaua Hâncești, Chișinău
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei