00:46 10 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.57
  • USD17.20
  • RUB0.26
  • RON4.21
  • UAH0.62
Hoț de automobile

Ingeniozitatea hoților nu are limite: Cum te pot lăsa aceștia fără automobil

© Sputnik / Константин Чалабов
Societate
Sa primesc un link scurt
32230

Hoții de automobile inventează în permanență noi metode prin care reușesc să deposedeze proprietarii de bijuteriile lor pe patru roti

CHIȘINĂU, 06 dec — Sputnik. Șoferii trebuie să fie deosebit de atenți — hoții au găsit o nouă metodă prin care îi lasă fără mașini pe proprietarii de automobile.

Metoda prin care operează infractorii este una simplă și are legătură mai mult cu neatenția șoferilor. Astfel, hoții plasează sticle de plastic între caroserie și roata mașinii, în partea dreaptă a automobilului, care este mai puțin vizibilă pentru șofer. Imediat ce mașina pornește din loc, șoferul aude zgomotul produs de sticlă și frânează.

Mai departe, hoții mizează pe neatenția conducătorului auto, care coboară din automobil pentru a identifica cauza zgomotului, însă uită să ia cu el și cheia. Fiind în apropierea mașinii, răufăcătorul profită de această situație, urcă la volan și o ia imediat din loc.

Prin urmare, pentru a evita astfel de situații, înainte de a urca în mașină șoferii trebuie să se asigure ca automobilul nu are vreun obiect străin fixat în regiunea roților și, evident, să blocheze ușile mașinii, chiar dacă iese din automobil doar pentru puțin timp.

Tematic

Panică la Colonița: hoții își fac de cap la baștina lui Ghimpu
Tagurile:
sofer, infractori, metoda, hoti de automobile
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei