06:49 07 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.13
  • USD18.64
  • RUB0.24
  • RON4.17
  • UAH0.68
Societate
Sa primesc un link scurt
31340

Un locuitor din Glodeni a fost condamnat la ani grei de închisoare pentru omorul amantului fostei sale soții

CHIȘINĂU, 08 dec — Sputnik. Un bărbat din Glodeni și-a omorât consăteanul pe care l-a prin în pat cu fosta soție.

Potrivit oamenilor legii, omorul a avut loc în luna iunie 2017, la domiciliul inculpatului din satul Ciuciulea, raionul Glodeni, unde acesta locuia împreună cu fosta sa soție. Ajuns acasă, bărbatul și-a găsit fosta soție în pat cu un consătean. Orbit de gelozie, inculpatul a lovit femeia și l-a luat la pumni pe amantul acesteia.

Ulterior, bărbatul a luat o bâtă de lemn și i-a aplicat victimei mai multe lovituri, până a doborât-o la pământ. Scena de groază s-a petrecut chiar în ochii fiului său minor. Inculpatul a urmărit chinurile bărbatului care era în agonie, fără a încerca să-i acorde ajutor. În scurt timp victima a decedat.

Pentru a ascunde urmele infracțiunii, inculpatul a convins un bărbat, care tocmai venise în ospeție, că decedatul era beat criță și ar fi bine să-l scoată în drum. Cadavrul victimei a fost abandonat chiar la poarta gospodăriei infractorului.

Făptașul și-a recunoscut integral vina în fața procurorilor. Pentru comiterea omorului intenționat, săvârșit cu o deosebită cruzime, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost condamnat la 11 ani și 6 luni privațiune de libertate, în penitenciar de tip închis. Sentința este cu drept de atac în conformitate cu prevederile stabilite de lege.

Tematic

Revoltător. Pentru că a omorât doi oameni, va sta 15 ani la pușcărie
Tagurile:
amant, crima, omorât, gelozie, Glodeni, închisoare, condamnat


Știrile Zilei