04:54 26 Mai 2018
Chişinău+ 20°C
În direct
  • EUR19.71
  • USD16.82
  • RUB0.27
  • RON4.26
  • UAH0.64
Anna Lesko

Anna Lesko - interpreta de la Chișinău în care s-a tras cu pistolul la București

© www.facebook.com/annalesko
Societate
Sa primesc un link scurt
45310

Probabil, Anna Lesko este singura interpretă din Republica Moldova în care s-a tras dintr-o armă în timp ce susținea un concert. Când și cum a avut loc acest nefericit caz, aflați din textul de mai jos.

CHIȘINĂU, 16 dec — Sputnik. Anna Lesko a fost împușcată pe scenă. Probabil că puțini își mai amintesc, dar acest nefericit caz a avut loc în data de 31 iulie 2016, în timpul unui concert susținut în cadrul „Festivalului Florilor de Tei", care a avut loc în apropiere de București, mai exact în comuna Cornu, din județul Prahova.

Anna Lesko a fost împușcată de un spectator din public, însă vedeta nu a întrerupt show-ul.

Un fan din primele rânduri de spectatori care asistau la concertul desfășurat în cadrul „Festivalului Florilor de Tei" a tras în Anna Lesko cu un pistol cu bile, potrivit CâmpinaTV.

Deși a fost rănită la picior, cântăreața a continuat concertul, însă la finalul show-lui le-a spus organizatorilor cele întâmplate. Delia, care a urcat pe scenă după Anna Lesko, i-a avertizat pe fani că, dacă incidentul se va repeta, concertul va fi oprit.

„Dacă se întâmplă ceva asemănător cu ce i s-a întâmplat mai devreme Annei Lesko, oprim concertul și plecăm acasă. Fără glume proaste, vă rog!", le-a spus Delia celor prezenți la eveniment.

Este important să remarcăm că cel care a tras cu pistolul cu bile nu a fost identificat, iar Anna Lesko nu a depus nicio plângere.

Tematic

Natalia Gordienko, despre succesul în cariera profesională și viața privată
Tagurile:
rănită la picior, pistol cu bile, scenă, trasă de păr, concert, armă, Florilor de Tei, Delia, Anna Lesko, județul Prahova, comuna Cornu
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei