03:17 22 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.47
  • USD16.99
  • RUB0.26
  • RON4.17
  • UAH0.60
Angela Gonța

Angela Gonța, despre fumatul în pat și dormitul cu minori

Angela Gonța/Facebook
Societate
Sa primesc un link scurt
1014 0 0

Angela Gonța vine cu o postare scandaloasă pe facebook, în care scrie despre dormitul cu minori și fumatul în pat

CHIȘINĂU, 28 dec — Sputnik. Fosta soție a lui Vladimir Filat a provocat o discuție neobișnuită pe pagina sa de facebook. Ea s-a plâns că acum este extrem de complicat să tragi o țigară, dat fiind că, dacă nu ești atent, cazi sub incidența Legii Antifumat.

"Acum 20 de ani, când suna soneria, studenții dădeau o fugă la baie, deschideau larg geamul și își aprindeau țigara… Acum trebuie să cobori patru etaje, numeri 10 metri de la clădire și, hop, dai nas în nas cu stația de troleibuz. Mai faci zece metri, dar sună soneria… Ah, ce vremuri!", a scris Angela Gonța pe pagina sa.

Postare în facebook.com
© Facebook /
Postare în facebook.com

Imediat au urmat tot felul de comentarii. Cineva a întrebat: când ești în Chișinău, unde ai voie să fumezi? Unul dintre internauți spune că pot să fumezi în pat (de înțeles: în patul din propria locuință). La care Angela Gonța vine cu o precizare scandaloasă: "Dacă nu dormi cu un minor". După care altcineva vine cu replica: "Da, aici trebuie să fim precauți".

Replica dive TV, care se referă la fumatul și dormitul în pat cu un minor, poate fi interpretată în două sensuri. Minorul poate fi un copil membru al familiei, care doarme împreună cu maică-să ce are viciul fumatului. În cazul de față, este vorba doar de o contravenție administrativă.

Dar dacă Angela Gonța are în vedere a face sex cu un minor, aici chestiunea capătă un iz penal, deoarece potrivit legislației Republicii Moldova aceasta este o crimă care este sancționată cu ani grei de pușcărie.

Tematic

Poze indecente cu Angela Gonța. Ce ascunde jurnalista în telefonul său mobil
Angela Gonța caută un prinț, dar altul decât Filat. Iată de ce - FOTO
Bucurie în lumea jurnalismului - Gonța mai așteaptă un băiețel
Tagurile:
iz penal, dormitul cu minori, fumatul în pat, dormi cu un minor, sex cu un minor, diva TV, Legea antifumat, Angela Gonța, Vladimir Filat, Chișinău
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei