04:58 23 Iulie 2019
În direct
  • EUR19.69
  • USD17.55
  • RUB0.28
  • RON4.17
  • UAH0.68
Poliția de frontieră, foto de arhivă

Incredibil: Unde a fost văzut şeful Poliţiei de Frontieră în noaptea de Revelion

© Sputnik / Rodion Proca
Societate
Sa primesc un link scurt
132321

Un mod inedit de a petrece noaptea dintre ani, altul decât cel tradiţional - unde a fost văzut Fredolin Lecari de Revelion

CHIŞINĂU, 1 ian — Sputnik. Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, şeful instituţiei, Fredolin Lecari, a petrecut Revelionul alături de colegii săi din punctul de trecere comun Pervomaisc-Cuciurgan.

Şi șefii Direcțiilor regionale, și cei ai subdiviziunilor de frontieră au urmat exemplul acestuia şi și-au făcut prezența în mai multe puncte de trecere, întâmpinând Anul Nou alături de personalul aflat în tura de noapte.

La traversarea frontierei moldo-ucrainene prin PTF comun Palanca-Maiaki-Udobnoe, Fredolin Lecari a salutat angajații autorităților de frontieră și vamale, prezenți la linia de control, și le-a adresat sincerele felicitări cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Tradiționalul "La mulți ani!" a fost adresat și efectivului PTF comun Pervomaisc-Cuciurgan, care a fost plăcut surprins de această iniţiativă a conducerii Poliției de Frontieră de a fi alături în momentul trecerii în noul an.

"Un gând bun de speranță și încredere într-un viitor frumos să vă însoțească pretutindeni, iar Noul An să vă aducă sănătate, fericire şi spor în toate." a menționat domnul Fredolin Lecari în mesajul său de felicitare.

În data de 31 decembrie 2017, polițiștii de frontieră au înregistrat un flux de 31 884 traversări persoane. Cele mai tranzitate au fost punctele de trecere: Aeroportul Internațional Chișinău — 6 307 traversări persoane, Otaci — 6 033 traversări, Leușeni — 3 566 traversări, Sculeni — 2 768 traversări, Criva — 1 494 traversări, Cahul — 1 151 traversări și Giurgiulești-Galați — 1 778 traversări persoane.

Tematic

Este cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei prin care pleacă moldovenii
Veste proastă pentru moldoveni: Noi măsuri de control la frontiera UE
Tagurile:
Pervomaisc-Cuciurgani, Fredolin Lecari, punct de trecere a frontierei, Revelion, Politia de Frontiera


Știrile Zilei