15:41 06 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.48
  • RUB0.27
  • RON4.06
  • UAH0.73
Pește proaspăt

Îngrozitor: Acesta este peștele pe care îl procurăm în piețele din Capitală

© Facebook / Inspectoratul Național de Patrulare
Societate
Sa primesc un link scurt
764 0 0

Locuitorii Capitalei, în special cei cu venituri modeste, merg la piață să procure pește, dat fiind că în supermarketuri prețurile pentru acest produs sunt pipărate. Dar iată ce li se poate întâmpla

CHIȘINĂU, 9 ian — Sputnik. Jumătate de tonă de pește proaspăt, dar păstrat în condiții de insalubritate și fără acte de provenință urma să fie comercializată în Capitală.

Inspectoratul Național de Patrulare (INP) anunța încă în luna septembrie 2017 că marfa era transportată într-un microbuz la volanul căruia se afla un bărbat de 27 de ani, locuitor al satului Florești, raionul Anenii Noi. Ofițerii INP au oprit automobilul în care se afla pește proaspăt în valoare de aproximativ 12.000 de lei în apropiere de satul Grigorievca din raionul Căușeni.

Oamenii legii spun că marfa era adusă din satul Cioburciu, raionul Ștefan Vodă cu scopul de a fi comercializat în municipiul Chișinău. La cererea inspectorilor de patrulare, șoferul nu a putut să prezinte actele de proveniență a încărcăturii.

vom nota că din septembrie până astăzi autoritățile nu au mai revenit la acest caz ca să știe și opinia publică cine sunt cei care comercializau ilegal pește în Piața Centrală și dacă nu cumva aceștia practică și astăzi această activitate comercială ilegală.

Autor: Angela Covalciuc

Tagurile:
acte de provenință, pește proaspăt, Piața Centrală, raionul Anenii Noi, satului Florești, raionul Căușeni, Grigorievca, Capitală


Știrile Zilei