01:10 17 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.31
  • USD17.07
  • RUB0.26
  • RON4.14
  • UAH0.61
Olga Buzova

Olga Buzova se mărită: Vezi când și cu cine

© Sputnik / Екатерина Чеснокова
Societate
Sa primesc un link scurt
Instagram news - postări și comentarii de ultimă oră (100)
619 0 0

Umoristul Timur Batrutdinov a postat anterior pe contul său de Insagram o fotografie în care apare alături de Olga Buzova, promițând să se însoare cu aceasta dacă nu-și va găsi marea dragoste în acest an

CHIȘINĂU, 12 feb — Sputnik. Timur Batrutdinov a anunțat data la care se va căsători cu Olga Buzova — nunta va avea loc pe data de 28 septembrie, în Spania. Ce-i drept, acest lucru se va întâmpla în cazul în care cei doi nu-și vor găsi, între timp, parteneri mai buni pentru căsnicie.

Batrutdinov recunoaște că relația cu Buzova i-a adus un număr mare de abonați pe rețelele de socializare. Astfel, dacă anterior fotografia cu Matt Damon era cea mai populară pe contul său de Instagram, o fotografie în care a apărut alături de Buzova pe un iaht a acumulat în doar câteva zile mai multe aprecieri decât cea cu Damon într-un an. Timur o numește pe Buzova "fenomen al contemporaneității".

Nu se știe însă cât de sincere sunt intențiile umoristului din Rusia. Și dacă nu este doar o glumă sau o acțiune de PR. Olga Buzova nu a comentat deocamdată aceste declarații.

Vedeta a postat în schimb câteva imagini video cu Batrutdinov, fiecare întâlnire cu acesta producându-i, în mod evident, o reală plăcere.

Anterior, Batrutdinov și Buzova au afirmat că sunt doar prieteni, însă nu au ezitat să-și demonstreze tandrețea și sentimentele care există înre ei. Popularitatea celor doi este în continuă ascensiune pe rețelele de socializare. Utilizatorii consideră că ei se potrivesc de minune și îi percep deja ca pe un cuplu.

Тема:
Instagram news - postări și comentarii de ultimă oră (100)

Tematic

Buzova, împreună cu „cel mai frumos criminal" din lume: Vezi ce au făcut
Scandalos: Olga Buzova vine la Chișinău ca să dezvăluie arta de a seduce bărbați
Incredibil: 3300 de trandafiri pentru Olga Buzova - cine îi face curte (FOTO)
Tagurile:
Timur Batrutdinov, Olga Buzova, fotografie, nunta, Instagram, Spania
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei