02:57 15 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.23
  • USD17.06
  • RUB0.25
  • RON4.13
  • UAH0.61
Olga Buzova

Buzova, în brațele „celui mai frumos criminal" din lume

© Sputnik / Евгений Одиноков
Societate
Sa primesc un link scurt
414 0 0

Americanul a devenit cunoscut acum câţiva ani după ce a fost reținut de poliție

CHIȘINĂU, 13 feb — Sputnik. „Cel mai frumos criminal din lume", Jeremy Meeks, a ajuns recent la Moscova pentru a participa la filmarea clipului video WI-FI al prezentatoarei de televiziune Olga Buzova. În timpul liber, acesta a făcut o plimbare prin centrul capitalei ruse, publicând pe contul său de Instagram o fotografie din Piața Roșie. El a menționat că Rusia este o țară foarte frumoasă, iar frumusețea Moscovei este fascinantă.

La rândul său, Olga Buzova a postat şi ea pe Instagram o înregistrare video în care apare alături de Jeremy Meeks. Aparent, acesta a fost făcut înainte de filmările pentru videoclip.

Buzova îl califică însă pe american drept cel mai mare „badboy" din lume. Jeremy Meeks a devenit cunoscut în anul 2014, după ce poza lui pentru dosarul penal a fost postată pe contul de Facebook al secţiei de politie din orașul Stockton. Aceasta a acumulat deja 100 de mii de Like-uri, bărbatul fiind supranumit „cel mai frumos criminal din lume". Americanul ar fi fost reţinut pentru posesie de arma şi implicarea intr-o gaşcă periculoasă. Până a fi eliberat, Meeks a primit mai multe contracte ca model, astfel că viaţa lui s-a schimbat radical.

Tematic

Scandalos: Olga Buzova vine la Chișinău ca să dezvăluie arta de a seduce bărbați
Incredibil: 3300 de trandafiri pentru Olga Buzova - cine îi face curte (FOTO)
(FOTO) Olga Buzova s-a dezgolit urât și s-a făcut de râs: Fanii sunt dezamăgiți
Tagurile:
Jeremy Meeks, Cel mai frumos criminal din lume, Olga Buzova, Instagram, videoclip, Moscova, Rusia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei