19:48 25 Mai 2018
Chişinău+ 28°C
În direct
  • EUR19.71
  • USD16.82
  • RUB0.27
  • RON4.26
  • UAH0.64
US model Kate Upton poses as she arrives to the 2016 Vanity Fair Oscar Party in Beverly Hills, California on February 28, 2016

(VIDEO) Incredibil: Modelul topless Kate Upton, lovită de un val la o sesiune foto pe mare

© AFP 2018 / ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ
Societate
Sa primesc un link scurt
111 0 0

Faimosul model poza topless pe o stâncă de pe plaja din Aruba pentru Sport Illustrated Swimsuit Edition atunci când un val care inițial arăta mic a surprins-o atât pe ea, cât și echipa de filmare.

Când Kate Upton se pregătea pentru a fi fotografiată pentru ediția Sport Illustrated Swimsuit, probabil că nu conta să înoate fără bikini. Ei bine, marea a decis altfel — când faimosul model poza topless pe o piatră, un val mic s-a ridicat în spatele ei, căpătând treptat putere înainte de a o lovi pe Kate peste picioare și ea chiar a căzut în apă.

Întregul incidentul, care a avut loc în octombrie 2017, a reapărut recent pe contul oficial de Instagram al Sports Illustrated.

 Echipa foto s-a grăbit spre ea, pentru a verifica dacă e în regulă, dar, din fericire, modelul nu s-a rănit.

"Următorul val care a urmat nu a părut atât de mare din punctul meu de vedere, dar trebuie să fi lovit stânca […] Fusta, ori de câte ori este umedă, este foarte grea și m-a târât în jos", a comentat ea videoclipul.

Tagurile:
Fusta, videoclip, model, fără bikini, instagram, topless, bikini, Sport Illustrated Swimsuit, Kate Upton
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei